Îmbracă-te bine cu un buget redus!

1 68998 original jpg jpeg

Ca să fii mereu la modă nu implică mereu şi bugete astronomice! Învaţă să cheltuieşti chibziut şi în momente cheie! Atât online, cât şi în magazine poţi găsi reduceri sau promoţii, în funcţie de perioada anului. Iată câteva sfaturi utile!

Profită de hainele deja existente în garderoba ta! De exemplu,dacă ai o fustă drăguţă,investeşte în ceva care să meargă cu aceasta;o bluză sau un sacou te vor salva.  

Dacă ai o rochie simplă de care te-ai cam plictisit,încearcă s-o aduci la viaţă cumpărându-ţi o eşarfă frumoasă sau un cardigan mai colorat.  

Fii prietenoasă cu vânzătoarele din magazinele tale preferate. Dacă reuşeşti să stabileşti o oarecare relaţie cu acestea,le poţi ruga ulterior să te anunţe,printr-un sms,de perioadele de reduceri sau promoţii.

Încearcă să faci şi cumpărături on-line. În fiecare zi apar tot soiul de obiecte vestimentare reduse,de care te vei putea bucura mai târziu.

Investeşte în haine „fără vârstă” şi accesorii preţioase! Nu te îngrijora în privinţa pantofilor,pentru că nu-i poţi proba! Magazinele on-line au o politică bună în ceea ce priveşte returnarea acestor produse.

Poţi încerca să cumperi şi din consignaţii. Sunt practic nişte SH-uri unde chiar şi tu îţi poţi aduce hainele pe care nu le mai porţi,pentru ca acestea să le vândă pentru tine.

Tu îţi iei o parte din bani şi consignaţia o altă parte. În astfel de magazine poţi găsi adevărate „bijuterii” vestimentare,dacă ai un pic de răbdare şi un ochi format!

Cumpără la sfârşitul sezoanelor mari! Nu amâna însă acest „proces” prea mult,pentru că rişti să nu-ţi mai găseşti mărimea potrivită!Recente

caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png