Îmbracă-te cu bun gust

1 68998 original jpg jpeg

Bunul gust e esenţial atunci când îţi alegi ţinutele. Nu trebuie să fii expertă în modă sau să dispui de foarte mulţi bani pentru a lăsa o impresie plăcută când îţi faci apariţia.

Chiar şi cu un buget redus te poţi îmbrăca bine. Totul constă în cum îţi alegi piesele vestimentare atunci când mergi la cumpărături.

Simplitatea este cheia succesului

Cu simplitatea nu vei da niciodată greş în ceea ce priveşte moda. Majoritatea persoanelor care dau dovadă de bun gust sunt îmbrăcate simplu. Alege rochii nu foarte scurte,dar care să îţi pună în valoare corpul. De asemenea combinaţia de blugi şi tricouri este una practică şi comfortabilă. Încearcă să eviţi colanţii pentru ieşirile în oraş,aceştia sunt potriviţi pentru fitness. Un alt factor care influenţează imaginea ta este modul în care te machiezi sau îţi faci părul. Poartă părul cât mai simplu,fără coafuri sofisticate,decât în cazul unei ocazii speciale. Nu fă exces de machiaj pe timpul zilei. Poţi înlocuia machiajul cu o pereche de ochelari de soare foarte şic şi eleganţi.

Citeşte şi:

7 piese vestimentare în tendinţe

Rochii de sezon în tendinţe

Alege-ţi accesoriile potrivite

Chiar şi cea mai banală ţinută poate fi transformată într-o ţinută elegantă şi de efect cu ajutorul accesoriilor. Accesorizează-ţi ţinuta cu geanta şi încălţămintea potrivită. Când mergi la muncă sau în oraş,renunţă la pantofii sport şi alege variante mai elegante dar şi comode,cum ar fi balerinii sau sandalele cu barete.

Investeşte bani în articole vestimentare cheie

În loc să îţi cumperi genţi ieftine şi de proastă calitate în fiecare sezon,strânge banii şi cumpără-ţi o geantă calitativă o dată pe an,dar care te va ţine mult timp. Pantofii şi jachetele sunt de asemenea o investiţie bună deoarece pot fi purtate multe sezoane. Optează pentru stilul şi culorile clasice.