Invitaţie pentru băutorii de bere

1 54939 original jpg jpeg

Nu ţi-ai făcut încă planuri pentru acest sfârşit de săptămână? Atunci nu ar trebui să ratezi, Oktoberfest, festivalul amatorilor de bere. Vino şi profită de zilele libere alături de cea mai bună bere nemţească!

Kika păstrează tradiţia germană şi-şi invită clienţii alături de prieteni şi de familie,la cea de-a treia ediţie a festivalului Oktoberfest,în spaţiul special amenajat din faţa magazinului din Militari,în acest weekend.

Cu această ocazie,în faţa magazinului Kika va răsuna muzica specifică germană şi sute de halbe de bere se vor auzi ciocnindu-se în binecunoscuta urare românească “Noroc”.

Nelipsita halbă de bere are o istorie veche în cadrul festivalului şi reprezintă,de altfel,simbolul nelipsit de la Oktoberfest şi o adevărată probă de rezistenţă pentru cei care trebuie să le ducă pline la masă.

În cortul din faţa magazinului Kika a fost creat un spaţiu inspirat din celebrul festivalul de la Munchen care simbolizează „Sărbătoarea lui Octombrie”. Clienţii se pot delecta cu Bratwurst,cu meniuri tradiţionale din care fac parte cârnaţi Thuringer,cu bere la draft,friptură de porc,friptură de pui,cartofi la cuptor,salată de cartofi,varză călită,plăcintă cu mere şi plăcintă cu brânză.

Desigur,pentru curajoşi,Kika a pregătit multe provocări pe care participanţii,dacă le trec cu bine,câştigă premii surpriză. Pentru cei mai rapizi vor fi concursuri despre cunoaşterea partenerului,pentru cei îndemânatici competiţii cu baloane de apă şi adunat la coş,pentru cei puternici şi agili o cursă cu obstacole pe care trebuie să o străbată cât mai repede în timp ce păstrează halbele pline de bere,iar gurmanzii vor trebui să mănânce cârnaţi bavarezi în timp ce sunt legaţi la ochi şi sunt ghidaţi de cei dragi.

Kika a pregătit şi o ofertă specială cu această ocazie. Pentru cumpărături zilnice în valoare de minimum 500 RON,fiecare client va primi două vouchere pentru două meniuri Oktoberfest,servite în cortul special amenajat,pentru a se bucura din plin de spiritul acestei sărbători.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg