Iubitorii de pisici sunt aşteptaţi la Staktz

1 54946 original jpg jpeg

Eşti unul dintre admiratorii acestor animale minunate? Atunci nu trebuie să ratezi cel mai mare eveniment din România dedicat pisicilor de rasă, deoarece vei avea ce admira!

Peste 250 de pisici de rasă din România,Ungaria,Ucraina,Slovenia,Italia,Serbia,Bulgaria,Rusia,Cipru,Grecia,Cehia şi Franţa vor fi prezente în cadrul Expoziţiei Intenaţionale Felina Starkatz,organizată de-Asociaţia Felină Cat-Stanţa pe 28-29 septembrie la Plaza România între orele 11.00-18.00.

Devenite deja o tradiţie în peisajul bucureştean,expoziţiile de pisici sunt aşteptate cu mult interes de iubitorii de animale din Capitală şi nu numai. În cadrul Expoziţiei Internaţionale Felina Starkatz,vizitatorii vor putea admira o diversitate de rase,printre care:exotică cu părul scurt,Persană,Maine Cooon,Norvegiană de Pădure,Ragdoll,Siberiană,Sacră de Birmania,Bengaleză,Burmilla,British Shorthair,Cornish Rex,Don Sphynx,Manx,Albastră de Rusia,Singapura,Sphynx,Pisica de Casă.

La evenimentul de weekendul viitor va avea loc şi un concurs de frumuseţe la care vor participa aceste rase extraordinare. Astfel,atât sâmbătă,cât şi duminică,în prima parte a zilei va avea loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în corncurs,acordarea de certificate de titlu şi nominalizarea pisicilor selecţionate pentru a participa în finală. În a doua parte a zilei,în BEST IN SHOW,prin faţa arbitrilor vor trece finaliştii celor patru categorii de concurs:

-Categoria 1:persane şi exotice

-Categoria 2:păr semilung

-Categoria 3:păr scurt

-Categoria 4:orientale şi siameze.

În premieră pentru România,la Expoziţia Internaţională Starkatz va avea loc un Best In Show pentru rasa British Shorthair.

Câştigătorii for fi desemnaţi de un juriu compus din cinci arbitri internaţionali:Satu Hämäläinen (Finlanda),Marc Crastucci (Franţa),Marek Chadaj (Polonia),Laura Boshoven (Olanda) şi Lena Venclikova (Cehia).

Vizitatorii vor putea admira superbele pisici,dar se vor putea implica şi în alte activităţi pentru familie şi copii:colţul de mângâiat pisici,face painting pentru cei mai mici dintre vizitatori etc. De asemenea,sponsorii vor oferi la preţuri promoţionale mâncare şi accesorii pentru pisici,informaţii despre servicii veterinare precum şi articole lucrate manual,inclusiv bijuterii.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg