Jocurile copilăriei tale sunt la Itsy Bitsy!

1 63632 original jpg jpeg

Vara aceasta, cele mai îndrăgite vedete prezintă jocurile lor preferate din copilărie la Itsy Bitsy FM. În fiecare zi la radio sau on-line părinţii pot redescoperi jocurile care le-au încântat primii ani de viaţă şi le-au construit personalitatea.

“Leapşa”,“Elasticul”,“De-a v-aţi ascunselea” sunt doar câteva dintre jocurile care sunt regăsite acum de părinţi,pentru a le împărtăşi mai uşor copiilor.

“Bâza” jucată chiar de Dobro,“Castelul” lui Călin Goia în varianta de la Cluj,“Raţele şi vânătorii” jocul preferat al Andreei Marin sau “Căţăratul în copaci” fără de care copilăria nu mai este atât de fascinantă,după cum povesteşte maestrul Mihai Gruia Sandu sunt doar câteva dintre zecile de descrieri de jocuri făcute de vedete la radio şi pe canalele on-line Itsy Bitsy. Copiii pot învăţa vara aceasta “Pitita” de la Smiley,  “Frunza” de la Andreea Raicu,“Elasticul” de la Dana Nălbaru şi fetiţa ei,dar şi alte jocuri la fel de distractive de la Virgil Ianţu,Dana Rogoz,Nicu Alifantis,Ivan Patzaichin,Elisabeta Lipa,Adrian Despot şi multe alte vedete surpriză.

Găseşti AICIprimele vedete care povestesc despre jocul preferat din copilărie.

Dan Teodorescu,solistul trupei Taxi,s-a implicat în această campanie de promovare a jocurilor copilăriei înregistrând special în studio melodia “Copilu’ sintetic”. Pentru versurile acestui cântec care trage un semnal de alarmă pentru părinţi,autorul s-a documentat serios şi a ales limbajul cel mai des utilizat de copiii care îşi petrec vremea mai mult în faţa ecranelor,decât în faţa blocului. Melodia a fost difuzată în premieră radio la Itsy Bitsy FM.

Descoperă jocul preferat al familiei tale împreună cu Itsy Bitsy FM şi bucură-te de o vară frumoasă,ca în vacanţele din copilărie!Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg