Kaira şi Elena Gheorghe lansează piesa "Mirror"

1 67463 original jpg jpeg

Aventura şi cultura selfiului ne-a cucerit pe toţi. Am putea să ne gândim la selfie ca la noua noastră oglindă - "mirror is the new selfie". Este trendul internaţional, dar totuşi clasic, despre care ne vorbesc şi cele două artiste în piesa şi videoclipul "Mirror".

Kaira şi Elena aduc în prim plan povestea clasicii oglinzi,într-o versiune modernă,o poveste cinematografică inspirată din cultura mirror şi din puternicul seflie,cu care ne întâlnim din ce în ce mai des.

"Mirror, mirror, on the wall, who is the fairest of them all" este ideea basmului cu care a crescut fiecare dintre noi. S-a dezvoltat ca obsesia pentru sine şi continuă cu selfiurile din social media,care au ajuns la rang de artă. Atât creativitatea,cât şi autoironia,sunt importante,când vine vorba despre religia noului mileniu:selfie-ul. 

Piesa "Mirror” marchează prima colaborare dintre Kaira şi Elena şi a fost compusă în studiourile Kazibo Music, de către Alex Pelin, Ovidiu Baciu şi Kaira. Videoclipul, ce ilustrează un comic de personaje şi de situaţii, pe cât de amuzante, pe atât de reale, este regizat de către Florin Botea şi urmăreşte parcursul unei zile din viaţa plină de activităţi a unei persoane din secolul 22, din care nelispite sunt selfiurile. 

Kaira a mai lansat până în prezent colaborări cu Delia (Pe aripi de vânt), Andreea Bănică (Doi) sau Sişu Tudor (Condamnaţi la fericire). 

Elena a lansat recent o piesă în limba aromână (Că fudzii diparti), iar la sfârşitul anului 2015 ne-a surprins cu o nouă piesă lansată special în preajma sărbătorilor de iarnă (Acasă la noi), dar şi cu o colaborare cu trupa Bere Gratis pentru piesă "Iarnă ne-a surprins îndrăgostiţi". Dacă Elena este la a două colaborare cu studioul Kazibo, după hitul "În bucăţi", lansat alături de Glance şi Naguale, majoritatea pieselor lansate de către Kaira sunt compuse în studioul Kazibo. 

Vezi noul videoclip aici:Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg