„Kate şi Will: Fericiţi până la adânci bătrâneţi”, un documentar în premieră la E! TV

1 51899 original jpg jpeg

La prima aniversare a căsătoriei lui Will cu Kate, supranumită şi „nunta secolului”, postul TV E! aruncă o privire asupra primului an din viaţa fabuloasă a cuplului regal.

Pe 29 aprilie 2012 s-a împlinit un an de la ceremonia fastuoasă a căsătoriei Prinţului William cu Kate Middleton,prilej cu care postul TV E! îşi invită telespectatorii să ia parte la cele mai frumoase momente din primul an al cuplului regal.

Găzduit de Giuliana Rancic,Kate &Will:Fericiţi până la adânci bătrâneţi(E!ES:Kate and Will:Happily Ever After) include mărturii ale experţilor în monarhie,scriitori şi jurnalişti care i-au urmărit pe Will şi Kate îndeaproape,încă de la începuturile relaţiei lor.

Programul special,de o jumătate de oră,face o incursiune romantică în ultimele 12 luni din viaţa cuplului,oprindu-se asupra celor mai importante momente de care s-au bucurat Will şi Kate în primul lor an de mariaj. De la luna de miere exotică sau vizita în Statele Unite ale Americii,în jurul căreia s-a făcut atâta vâlvă,până la activitatea caritabilă,zvonurile legate de o presupusă sarcină sau problemele legate de greutate puse pe seama lui Kate.

Kate &Will:Fericiţi până la adânci bătrâneţi (E!ES:Kate and Will:Happily Ever After)va avea premiera astăzi,la 22:00,la E!.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg