Lână sau bumbac?

1 50916 original jpg jpeg

Nu-i de-ajuns să respecţi tendinţele! Pentru a-ţi pune în valoare silueta trebuie să acorzi atenţie croielii, dar şi tipului de material din care e făcută o haină.

E încă frug,aşa că purtăm mai ales haine călduroase din lână sau din bumbac. Dar ştiai că silueta poate fi dezavantajată de materialul unei haine? Oare lâna şi bumbacul ne pot face să părem mai grase decât suntem de fapt,adică să nu fie de vină doar croiala?

Lâna urmează forma corpului

Lâna e unul dintre cele mai călduroase materiale,motiv pentru care în zilele reci preferi hainele din lână. În plus,o astfel de haină e foarte rezistentă în timp,dacă o speli corect,evitând apa prea caldă. Pentru siluetă,lâna e ideală,pentru că urmează forma corpului. Rochiile drepte,până la genunchi,avantajează siluetele suple. Dacă ai unele kilograme în plus,poartă cu încredere veste şi cardigane din lână,în nuanţe închise. Poartă-le descheiate,la ţinute cu tricouri lejere,jeanşii preferaţi şi cizme joase.

Bumbacul,mereu în tendinţe!

Suplu,plăcut la atingere,uşor de purtat,bumbacul intră în categoria materialelor pe care le adori. Când îţi cumperi un tricou sau orice altceva din bumbac,aşigură-te că nu-ţi vine fix,pentru că bumbacul intră la apă încă de la prima spălare. La fel,ai grijă ce culori alegi,pentru că e predispus decolorării! Pe cine avantajează? Pe toată lumea,cu condiţia să fie de bună calitate,iar produsul final să fie bine croit. Bumbacul nu e pretenţios şi se aşază cum nu se poate mai bine. Reţine că un tricou prea strâmt sau unul prea larg îţi poate adăuga câţiva centimetri,aşadar alege modele în care să te simţi cât mai comod,pentru că tot ele te avantajează. Poate şi ăsta e un motiv pentru care bumbacul e atât de îndrăgit:se potriveşte cel mai bine cu confortul.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg