Locuri romantice din Bucureşti

1 71179 original jpg jpeg

Atunci când vine vorba de a crea o atmosferă specială pentru o persoana dragă, oraşul Bucureşti nu duce lipsă de astfel de spaţii, dacă ştii unde să le cauţi. Iată doar câteva locuri romantice din Bucureşti!

Fie că este vorba de o plimbare,o cină,un picnic sau de locul prefect pentru a face o declaraţie de dragoste,iată cele mai frumoaselocuri romanticedin capitală.

Locuri romantice din Bucureşti. Grădina Botanică

Indiferent de anotimp,este o plăcere să te plimbi prin Grădina Botanică din Bucureşti. Sunt nenumărate specii de flori,arbuşti decorativi şi arbori falnici,care creează un decor feeric pentru iubitorii de natură. Pot fi admirate plante rare,dar şi specii autohtone şi ori de câte ori vei trece pragul grădinii vei găsi o oază de linişte.

Locuri romantice din Bucureşti. Parcurile capitalei

Parcul Herăstrău,Parcul Tineretului,Parcul IOR sau Grădina Cişmigiu sunt doar câteva locuri unde te poţi plimba în voie pe aleile umbrite de coroanele bogate ale copacilor. Poţi face plimbări cu barca sau te poţi odihni pe iarbă în compania unei persoane dragi.

Locuri romantice din Bucureşti.  Palatul Mogoşoaia

Un loc parcă desprins din poveştile cu prinţi şi domniţe,în care încă mai poţi respira aerul de epocă. La palatul Mogoşoaiapoţi organiza un picnic sau te poţi plimba cât este ziua de lungă pe aleile mărginite de flori multicolore.

Locuri romantice din Bucureşti. Podul Basarab

Nu pare cel mai romantic loc din Bucureşti dar părerea ţi se va schimba dacă-l vei traversa noaptea,când este iluminat şi ai o vedere superbă asupra capitalei.

Locuri romantice din Bucureşti. O cafenea sau o ceainărie

Capitala ţării este înţesată de astfel de locuri,retrase şi intime,în care poţi savura o băutură caldă în zilele reci de toamnă sau de iarnă sau în care să vorbeşti tot ce-ţi trece prin cap cu persoana iubită. Îţi va plăcea aşa de mult această întâlnire încât abia avei aştepta să descoperi o nouă cafeanea.