Lucruri pe care nu merită să dai mulţi bani vara

1 64094 original jpg jpeg

Deşi există momente când este bine să ne mai şi răsfăţăm, sezonul de vară cuprinde o gamă largă de opţiuni pentru cumpărători pentru a-şi cheltui banii inutil. Economiseşte şi cumpără-ţi doar lucrurile elementare. Iată care sunt acestea!

Şlapi

Sandalele de cauciuc au o gamă limitată de purtare,de aceea cumpără-ţi o pereche ieftină şi nu investi mulţi bani în acestea.  

Un tricou alb

Vara este recomandat să purtăm haine în culori cât mai deschise,iar un tricou alb nu ar trebui să-ţi lipsească din garderobă. Dar nu trebuie să dai foarte mulţi bani pe el. Cumpără-ţi unul cât mai simplu,cu gulerul rotund şi poartă-l în special când ştii că urmează să-ţi petreci mult timp prin oraş.

Pantaloni scurţi din denim

La modă în fiecare an,blugii scurţi sunt numai buni de purtat în zile călduroase. Dar nici pe aceştia nu ar trebui să dai foarte mulţi bani. Dacă ai o pereche de blugi care ţi-au rămas scurţi,taie-i şi fă din ei o pereche de pantaloni scurţi.

Pălării

Perfecte pentru ferirea feţei de razele soarelui,dar mai puţin purtate dacă nu stai la plajă,pălăriile sunt un accesoriu pe care nu ar trebui să cheltuişti bani.

Costumul de baie

Pentru că le porţi doar când mergi la plajă,nu-ţi cumpăra an de an costume de baie. Alege unul dintr-o singură bucată şi reînoieşte-l doar atunci când s-a uzat.

Geanta de plajă

Pentru plajă,ai nevoie doar de o geantă cât mai spaţioasă şi să fie confecţionată dintr-un material cât mai rezistent. Clasicele genţi din pânză sau paie sunt la modă,dar mult prea scumpe.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg