Machiajul pentru petrecerea de Revelion

1 66673 original jpg jpeg

Pentru că la petrecerea dintre ani trebuie să arăţi perfect, alegerea rochiei nu este singurul lucru important. Machiajul este la fel de important, ca tu să radiezi şi să fii cea mai frumoasă de la petrecere.

Rochia,accesoriile,machiajul,perechea de pantofi potriviţi sunt dificil de ales ca ele să se potrivească,şi să nu existe nici cea mai mică neconcordanţă între culori.  

Iată cum să ai un machiaj perfect la petrecerea de Revelion: 

În primul rând,ca tenul tău să radieze,trebuie să fii odihnită,nici urmă de cearcăne,să nu existe nicio imperfecţiune a tenului. Aşa că,aplică mereu pe faţă creme,măşti,tratamente pentru tratarea problemelor,să acorzi un răsfăţ tenului şi să-l îngrijeşti.

Aplicarea cremei

Prima dată,după ce te-ai spălat pe faţă,nu uita să de dai cu cremă,ca pielea să fie hidratată şi catifelată. Apoi se începe aplicarea machiajului,care la sfârşit trebuie să fie unul perfect. Foloseşte o periuţă de dinţi pentru firele rebele ale sprâncenelor,şi apoi foloseşti un spray pulverizator special pentru ele. Amestecă crema şi fondul de ten pentru aplicare pe faţă şi să o luminez atât cât vrei. Aplică puţin mai mult blush deasupra arcului sprâncenelor. Acest lucru va oferi un aspect proaspăt feţei,natural,chiar dacă este iarnă.

Aplicarea rimelului

Pentru a adăuga umiditate rimelului,adaugă câteva picături de soluţie salină în tub şi foloseşte peria pentru a amesteca. Aplicarea de mascara înaintea dermatografului se face pentru a urmări mai uşor linia ochilor. Acest lucru este util mai ales atunci când se încearcă ceva ca ochi de pisică. Chiar dacă cat eyes se poartă ziua,de multe ori femeileoptează să-o aplice şi la un machiaj de seară,mai ales cum este petrecerea dintre ani. Alge una din nuanţele care să se potrivească formei ochiului,cum este negru,argintiu,auriu,mov intens,maron sau  bleumarin. Dacă vrei să ai genele precum vedetele,alege să porţi gene false şi să conturezi ochii cu o linie fină de nuanţă negru. Astfel vei da strălucirea şi intensitate privirii.

Aplicarea machiajului

La fel ca orice produs cosmetic,nuanţa fondului de ten trebuie să se potrivească nuanţei tenului. Pentru a rezista machiajul întreaga seară,nu uita de pudră,care trebuie să aibă o textură fină şi să fie translucidă. Pentru fard,optează pentru nuanţe deschise,cum este rozul pal. Un rol important îl are iluminatorul care-i conferă machiajului un aspect vaporos. 

Alegerea nuanţei la ruj 

Depinde de culoarea rochiei şi intensitatea machiajului pe care l-ai ales,nuanţa rujului poate fi una naturală,cu nuanţe de roz,bej sau nuanţe mai puternice cum este roşul. În ultimul timp,cel mai preferat a fost rujul roşusau cel mov prună. Alege nuanţa cea mai potrivită şi cu care îţi stă cel mai bine,ca să ai un machiaj perfect cu care să oferi un plus de strălucire. Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg