Matteo a lansat videoclipul piesei “Trafic infernal”

1 66063 original jpg jpeg

Matteo a decis să-şi petreacă zilele de muncă dintr-o săptămână blocat în trafic. Artistul a lansat de curând videoclipul piesei “Trafic infernal”, un single a cărei idee i-a venit exact când se afla captiv într-o intersecţie.

Matteo a decis să-şi petreacă zilele de muncă dintr-o săptămână blocat în trafic. Artistul a lansat de curând videoclipul piesei “Trafic infernal”,un single a cărei idee i-a venit exact când se afla captiv într-o intersecţie.

Chiar dacă la început cântăreţul a vrut că acest single să fie un protest împotriva traficului groznic din Bucureşti,mesajul piesei este până la urmă unul pozitiv şi relaxant.

“Am compus piesa într-o duminică,când eram într-un trafic de nedescris şi neobişnuit pentru o zi de week-end. M-a şocat acest lucru şi am scris în telefon câteva idei,pe care le-am continuat când am intrat în studio. A început că un protest împotriva traficului din Bucureşti-aşa a fost prima formă a piesei-dar timpul m-a făcut să mă gândesc e prea multă vrajbă în lume şi că nu trebuie să contribui şi eu la ea. … Este o piesă cu un mesaj în care se regăseşte absolut toată lumea,fie că e şofer sau pasager”,a mărturisit artistul.

Dincolo de neplăcerile produse de traficul aglomerat,Matteo recunoaşte că pentru el acele ore în care stă blocat pe şosele se dovedesc de multe ori extrem de creative. Piesele “Ce zi liniştită”,“Amândoi” şi “Trafic infernal” au fost compuse de artist parţial stând neclintit pe şosea,cu ochii la semafoare.

Pentru filmarea acestui videoclip a avut loc o adevărată mobilizare de forţe,pentru că,alături de Matteo s-au mai bucurat de un “Trafic infernal”,Rîmaru de la R.A.C.L.A,Anna Lesko,Xonia şi Ana Baniciu. George de la Deepcentral,Uddi şi Nicole Cherry apar şi ei în videoclip,iar Dorian Popa,Ligia şi Alama demonstrează că un “Trafic infernal” poate fi uneori extrem de plăcut.

În regia lui Anton San şi cu muzică semnată de Mattman Music,noua piesă transmite un mesaj foarte tonic şi optimist. Aglomeraţia de maşini captive în trafic şi incapabile să se deplaseze măcar câţiva centimetri scoate la lumină o paletă foarte variată de sentimente. Cântăreţii surprinşi în acest videoclip trec de la furie şi disperare la resemnare,până când absurdul situaţiei devine de-a dreptul amuzant.

“Filmările au mers ca unse,fără nici un fel de peripeţie. Nici nu cred că se putea întâmpla altfel atât timp cât ai platoul de filmare chiar în faţa guvernului.”,a adăugat Matteo.

Urmăreşte videoclipul piesei “Trafic infernal” aici: