Misiunea pentru sănătate

1 51799 original jpg jpeg

Copiii au învăţat marţi, 12 iunie să se spele corect pe mâini într-un cadru plăcut lor, la Ferma Animalelor din Pantelimon. Evenimentul a fost animat de personaje de poveste precum Albă ca Zăpada, Sportacus şi Stephania. Aceştia le-au arătat copiilor cum se răspândesc microbii şi cât de uşor pot fi ei ţinuţi departe doar cu apă şi săpun.

Dettol şi ajutoarele sale de nădejde au organizat un eveniment pentru părinţi şi copii din seria „Spală-te corect pe mâini!”.Cel mai aşteptat moment a fost întâlnirea cu animalele de la fermă,iar după ce au hrănit iepuraşii,căpriţele şi poneii,copiii nu au uitat că igiena mâinilor este extrem de importantă.

Îmbrăcată în Albă ca Zăpada,gazda evenimentului,actriţa Ioana Ginghină,s-a jucat şi a cântat cu copiii,iar cu ajutorul lui Sportacus şi Stephania,i-a învăţat pe cei prezenţi "Cântecul mânuţelor curate Dettol".

După câteva repetiţii,copiii au dat o reprezentaţie îndelung aplaudată de către părinţi. Astfel,prin cântec şi joc,copiii au învăţat cu uşurinţă regulile spălatului corect pe mâini.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg