Motivele tradiţionale, la modă şi în acest an

1 67286 original jpg jpeg

Se pare că hainele cu modele tradiţionale româneşti au devenit din ce în ce mai căutate. Fie că vorbim despre bluze sau rochii ori fuste, dar chiar şi pantaloni sau genţi, cu motive tradiţionale, toate aceste articole vestimentare sunt la modă în acest an şi nu ar trebui să lipsească nici din garderoba ta.

Motivele tradiţionale,la modă:alege pantaloni cu elemente din portul tradiţional românesc  

Rochiile din mătase sau din in care au modele tradiţionale fac parte din colecţiile multor designeri vestimentari pentru primăvara-vara lui 2016. Se pare că sunt şi extrem de apreciate de către public pentru că firmele care vând astfel de articole vestimentare deja au avut cereri mari. Aşa că nu ar trebui să-ţi lipsească nici ţie din garderoba ta,cel puţin dacă vrei să fii în trend.

În plus,dacă şi tu eşti o mare iubitoare a motivelor tradiţionale la modă de pe haine,dar ai vrea să încerci şi altceva,ai putea să-ţi cumperi o pereche de pantaloni – jeanşi sau din in. Însă,nu unii simpli. În magazinele de profil,există astfel de pantaloni cu elemente din portul tradiţional românesc. O să atragi toate privirile cu un astfel de articol vestimentar. Ei pot fi folosiţi atât la birou,alături de o cămaşă simplă şi largă (dacă vorbim de jeanşi) sau de o bluză din in (dacă ne referim la pantalonii din acelaşi material).

Şi genţile cu motive tradiţionale sunt la modă

Nici ii-le cu broderii complexe,cusături atente sau aplicaţii din mărgele care imită motivele tradiţionale nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. O astfel de piesă poate fi alăturată prin contrast unor jeanşi cu o croială casual. Pălăriile din paie şi botinele cu franjuri îi pot oferi vestimentaţiei un aspect cu atât mai boem şi relaxat.

De asemenea, şi genţile cu motive folclorice sunt la modă. Acestea dau viaţă oricărei ţinute neutre. Însă,este bine să nu folosiţi mai mult de un articol vestimentar sau accesoriu cu motive tradiţionale,pentru că rişti să îţi faci o ţinută prea încărcată. Şi chiar dacă vei atrage priviri şi aşa,cu siguranţă nu vei lăsa deloc o impresie plăcută. De multe ori,mai puţin înseamnă mai mult şi simplitatea adaugă valoare unui outfit.

Andra Clitan,Valentina Vidraşcu,Lana Dumitru şi Andra Andreescu sunt doar câteva dintre numele unor designeri ce au intuit potenţialul portului tradiţional românesc. Creatorii de modă au folosit motive tradiţionale româneşti pe care le-au inserat în colecţiile lor. Aşa că ai de unde alte haine cu motive tradiţionale care sunt la modă în acest an. 



Recente

Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg