Noi arome de toamna

1 67382 original jpg jpeg

Flori proaspete, note bizare şi fructe topite în miere înmiresmează această toamnă. Deliciile orientale rarefiate se asociază cu o anume nostalgie a notelor de heliotrop, violete şi trandafir, pentru un parfum perfect. Încearcă şi tu noile parfumuri de toamnă.

Vanilie delicată

Între prospeţime şi senzualitate,transparenţă şi profunzime,Vanille Noire de la Yves Rocher îşi dezvăluie cu delicateţe acordurile lemnoase. O creaţie ce evidenţiază cele mai frumoase trei calităţi ale vaniliei şi oferă adevărate comori parfumate,nuanţate şi pline de subtilitate:Vanilia Bourbon,senzuală şi cu note calde,Vanilia Tahiti,cu arome delicate şi florale,Vanilia Uganda,cu note lemnoase şi condimentate. Incitantă,necunoscută şi tainică,aroma vaniliei palpită în spiritul bucuriei absolute.Apă de parfum Yves Rocher Vanille Noire. Preţ:159 lei.

Floral-oriental

Intimately Yours For Her este o expresie desăvârşită a feminităţii Victoriei Beckham. Acest parfum senzual,floral-oriental este luminos,cald şi captivant, exact ca femeia pe care o reprezintă. Intimately Yours For Her se deschide cu note florale delicate de frezie şi bergamotă spumoasă. Notele luminoase din vârf sunt urmate de cele florale de mijloc-petale de floare de portocal şi floare delicioasă de frangipani (plumeria). Crinul alb,îndrăzneţ şi feminin,adaugă o vibraţie condimentată. În final, parfumul capătă o notă senzuală,pe care i-o oferă sofisticata rădăcină de iris, lemnul cald de santal şi vetiverul elegant. Toate acestea creează semnătura irezistibilă a parfumului,care creează dependenţă.

Apă de toaletă Intimately Yours For Her by David &Victoria Beckham.

Preţ:127,35 lei.