Noi aventuri în „Orăşelul Leneş”

1 54776 original jpg jpeg

Vrei ca cel mic să se uite la desene animate amuzante şi educative în acelaşi timp? Atunci „Orăşelul Leneş”, alături de locuitorii săi amuzanţi sunt cea mai bună alegere.

Din 2 septembrie,postul de televiziune Boomerang aduce în premieră în România cea de-a treia serie din îndrăgitul desen animat. Urmăreşte în fiecare zi de la ora 13.45 cele mai noi aventuri ale lui Sportcus,ale Ştefaniei,fetiţa cu păr roz,şi ale leneşului Robie Putrezitul. Cei mici vor învăţa să danseze,să mănânce sănătos şi cât de importantă este mişcarea.

Citeşte şi:

De ce să nu-ţi compari copilul cu al altora

5 motive să fii generoasă

În acest sezon,neobositul Sportacus are un costum noi,dar şi gadget-uri şi vehicule noi,totul pentru ca cel mic să-l urmărească cu interes. Ştefania va deveni cea mai bună prietenă a lui,deoarece îl va învăţa paşi noi de dans,precum şi modalităţi prin care să fie cât mai activi. De asemenea,copiii vor primi informaţii importante cu privire la ce înseamnă un stil de viaţă sănătos.

„Poate copiii nu înţeleg cât de importantă este activitatea fizică,dar dacă vă vor vedea că faceţi mişcare cu plăcere,vor vrea să vi se alăture. Activităţile nu trebuie să fie scumpe,obositoare sau să se transforme într-o corvoadă. Regula de bază este creativitatea:folosiţi-vă imaginaţia şi faceţi mişcare – veţi observa cu surprindere cât de bine vă veţi distra”,spune creatorul serialului,Magnus Scheving.