Nu rata colecţia „Click! pentru femei“ Cărţi pentru suflet!

1 55224 original jpg jpeg

Vinerea aceasta, 8 noiembrie, împreună cu numărul 45 al revistei „Click! pentru femei”, îţi oferi cartea „Să fii cel mai bun!“ scrisă de Barbara Raylor Bradford, la preţul special de 9,5 lei.

Autoarea cărţii aduce în prim plan o poveste plină de pasiune,în care trădarea şi deziluzia sunt prezente la tot pasul,dar care-ţi va demonstra că în dragoste şi în război totul este permis.

Romanul „Să fii cel mai bun“  al scriitoarei Barbara Raylor Bradford prezintă  drumul pe care-l are de parcurs Paula O’Neill, frumoasa şi neînfricata moştenitoare a unui imperiu financiar,care trebuie să răzbată într-o lume a bărbaţilor. Pe lângă o afacere de succes,ea a mai primit de la bunica ei,Emma Harte,şi responsabilitatea de a păstra afacerea în familie şi de a o dezvolta încât să fie mereu pe primul loc.

Căsătorită încă de tânără cu prima sa dragoste,un puternic om de afaceri,Shane O’Neill,Paula se poate considera o femeie de succes. Are o situaţie financiară foarte bună,o căsnicie invidiată de toţi şi un fiu minunat,care este raţiunea ei de a trăi. Cea mai mare dorinţă a Paulei este de a demonstra că este capabilă să extindă afacerea familiei în toate colţurile lumii. În acest sens,ea  pleacă la Hong Kong,sacrificându-şi căsnicia. De plecarea sa profită  Jonathan Ainsley,vărul ei,cel care se consideră moştenitorul de drept al afacerii. Însetat de dorinţa de răzbunare,el va face tot posibilul pentru a prelua controlul magazinelor Harte,folosindu-se de intrigi ascunse,de trădare şi chiar de crimă.

Va reuşi Paula şă-şi salveze viaţa şi să păstreze afacerea? Poţi afla citind cartea,care se distribuie vinerea aceasta numai împreună cu revista „Click! pentru femei“

.

bf6216902aa76a5682276b2e4403b876 jpg jpeg


Recente

Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg