O altfel de tabără: matematică, creaţie şi dezvoltare personală

1 58948 original jpg jpeg

Peste 180 de elevi, 8 invitaţi dintre cei mai buni de la Olimpiada Naţională de Matematică şi 45 de profesori vor participa în tabara Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro

Ajunsă deja la a cincea ediţie,tabăra are loc între 18 şi 23 august la Câmpulung Muscel reprezentând unul din evenimentele mult aşteptate ale anului pentru tinerii pasionaţi de matematică din întreaga ţară.

Tabăra reprezintă Etapa Finală a concursului Gazeta Matematică şi ViitoriOlimpici.ro,concurs realizat în parteneriat Societatea de Ştiinte Matematice din România şi INTUITEXT,cu sprijinul Romanian American Foundation,INTEL,Ţuca Zbârcea şi Asociaţii şi BitDefender.

Participarea în tabără este gratuită,selecţia realizându-se în cadrul concursului cu acelaşi nume,concurs ce se desfăşoară pe parcursul unui an şcolar. Şi în ediţia cu numărul cinci există un program diversificat „am pregătit un program complex care conţine printre altele,două probe de matematică (orală şi scrisă) care vor decide premianţii şi medaliaţii,lecţii de pregătire susţinute atât de profesori cât şi de copii,conferinţe susţinute de personalităţi importante din lumea matematicii,ateliere de creaţie,artă,IT şi mai multe concursuri şi activităţi sportive” declară Simona Ungureanu,Product Manager ViitoriOlimpici.ro şi co-organizator tabară.

„Sunt copii ambiţioşi,care ştiu ce vor şi muncesc ore în şir pentru a-şi atinge obiectivul. Sunt copii animaţi de pasiune,ce vizează excelenţa. Dar excelenţa înseamnă însă nu numai pregătire academică,ci şi antrenament psihologic. De aceea,prin atelierul de dezvoltare personală îi suşţinem să îşi cunoască mai bine resursele interioare,să fie perseverenţi şi învingători“,consideră Camelia Dumitru,psihoterapeut la clinica de psihoterapie şi dezvoltare persoanală PsyMotion.

Mai multe informaţii despre concurs,dar şi despre tabără puteţi afla accesând www.viitoriolimpici.ro.Recente

actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg