Participă la Clickmania! bingo şi ai şanse să câştigi premii în bani în valoare de 400.000 de lei

1 68248 original jpg jpeg

Codruţ Kegheş, alias Dezbrăcatu', împreună cu partenerii săi tradiţionali de la matinalul Kiss FM, Oana Paraschiv şi Mihai Găinuşă, au efectuat ieri dimineaţă prima extragerea a celui dintâi fericit câştigător la „Extraşansă Kiss FM".

Oana a extras cu tact numele constănţencei Elena Ramazan,care a deschis astfel seria premiilor de 100 de euro ce se pot câştiga zilnic,de luni până vineri,la Kiss FM,cu condiţia de a-ţi înscrie pe site-ul postului de radio seria tichetelor puse la bătaie de ziarul „Click!" şi revista „Click! pentru femei". Până ieri,peste 3.000 de români făcuseră acest lucru! Mihai Găinuşă a avut şi el un mesaj special către amatorii de „Clickmania! bingo": „Să fie cu noroc, multă baftă tuturor şi dacă nu reuşiţi să puneţi mâna pe biletul câştigător, nu vă descurajaţi. Mai există o şansă, în pagina trei a ziarului Click!".

Până ieri,"Clickmania! bingo," concursul care a început vinerea trecută şi care durează şase săptămâni a făcut deja nouă citititori fericiţi,care au câştigat în total premii de 4.500 de lei! Nu uita de Seria norocoasă Click!,a cărei valoare creşte cu reporturile zilnice şi care a ajuns la 21.200 lei. Trimite la numărul scurt de SMS 1399 cuvântul cheie MANIA urmat de seria tichetului de concurs valabil pentru săptămâna de joc şi numele tău şi intri automat la extragerea săptămânală a premiului Seria norocoasă Click!.

Costul unui SMS este de 0,3 euro plus TVA,valabil din reţelele Orange,Vodafone şi Cosmote. Toate SMS-urile primite în săptămâna de valabilitate a tichetului,de vineri ora 8.00 până joia următoare ora 17.00,participă la extragerea săptămânală. Câştigătorul seriei norocoase Click! va fi extras din totalul SMS-urilor primite în săptămâna de valabilitate a tichetului şi anunţat în fiecare vineri în ziarul Click!. Mai multe SMS-uri,mai multe şanse de câştig!

«Îmi scot soţia în oraş cu banii câştigaţi la «Clickmania! bingo»

A mai câştigat cu Clickmania! şi-n trecut,iar acum norocul i-a surâs din nou! Florin Boţonea (50 de ani) este unul dintre cititorii care a nimerit un tichet cu serie câştigătoare. Bucureşteanul a luat în fiecare vineri ziarul Click! şi Click Poftă bună!,pentru că soţia obişnuieşte să-i gătească reteţele din revistă.

Florin Boţonea  a câştigat  500 de lei

"M-am uitat şi am văzut că seria din revistă e aceeaşi cu cea de pe tichet. M-am bucurat, mai ales că am făcut 25 de ani de căsnicie şi o să-mi scot nevasta în oraş la o prăjitură şi un film",ne-a spus bărbatul care a câştigat 500 de lei la "Clickmania! bingo". Un tichet norocos i-a adus 100 de euro în 2009,pe când participa la Clickmania! "Joc în continuare. O să fiu fidel acestui joc",a conchis bărbatul.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg