Participă şi tu la cel mai mare prânz de strângere de fonduri

1 58772 original jpg jpeg

Timp de două săptămâni, organizaţiile non-guvernamentale sau grupurile de iniţiativă îşi pot înscrie proiectul pe platforma thebiglunch.ro pentru a participa ulterior la cel mai mare prânz cu stranger de fonduri din România.

În urma selecţiei,15 proiecte îşi vor organiza propriile evenimente în cadrul cărora vor găti şi vor invita comunitatea să ia prânzul împreună şi să susţină cauzele acestora prin donaţii.

The Big Lunch va avea loc pe 27 septembrie,în zeci de spaţii din Bucureşti,pe parcursul a mai bine de patru ore.

Apelul de proiecte se va desfăşura între 4 şi 18 august şi va fi jurizat de echipa Fundaţiei Comunitare Bucureşti,organizatorul acestui eveniment. Înscrierea organizaţiilor care vor să facă parte din prima ediţie de The Big Lunch se face direct pe platforma thebiglunch.ro şi constă în completarea unui formular de aplicaţie on-line. Începând cu 19 august cele 15 cauze câştigătoare vor fi anunţate tot pe platformă,urmând ca timp de o lună să deruleze propriile campanii de fundraising. The Big Lunch îi încurajează pe bucureşteni să participe sau chiar să organizeze evenimente de susţinere a celor 15 cauze împreună cu prietenii,vecinii,colegii,acasă,pe stradă,în parcuri,la terase,la serviciu un prânz în urma căruia fondurile strânse vor fi donate uneia dintre cele 15 cauze comunitare. Oricine poate contribui pe 27 septembrie la The Big lunch:fie că e vorba de restaurante,bistro-uri,mici afaceri de catering,bloguri din domeniul culinar ori chiar companii care vor să sponsorizeze acest eveniment.

Donaţiile se vor putea efectua începând cu 20 august cu ajutorul Galantom.ro-comunitatea oamenilor de bine,platforma care ajută oamenii implicati  să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.Recente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg