Photo Snacks - primul social photo booth din ţară

1 66776 original jpg jpeg

A apărut primul Open Social PhotoBooth din România, un serviciu de fotografie de eveniment care aduce tehnologia la petrecere, şi este totodată o nouă metodă de marketing pentru companii. Fotografiile făcute de invitaţi ajung instant pe Facebook şi Instagram, unde generează sute de distribuiri şi aprecieri.

Social Photo Booth este o cabină foto deschisă cu un software adus pentru prima dată în România de PhotoSnacks.ro. Acestă cabină este uşor de folosit de orice invitat cu ajutorul unui touch-screen,şi se poate integra cu paginile de social media ale organizatorului,pe care postează instant galerii cu fotografiile de la eveniment. 

“PhotoSnacks este o soluţie eficientă pentru companiile care vor să ofere o nouă experienţă foto-video distractivă invitaţilor,dar care vor în acelaşi timp vor să transmită un mesaj. …oamenii aleg bucuroşi să împărtăşească imaginile şi videourile de la petrecere pe reţelele lor sociale şi să se identifice în acele poze. Suntem un photo booth care face mai mult decât fotografii-un instrument de promovare şi social sharing pentru branduri si companii.” completează Dana Mincă,co-fondator.

Photo Booth-ul este popular mai ales în rândul celor care organizează petreceri de promovare şi evenimente de publicitate,lansări de produse şi branduri,concerte,târguri şi expoziţii,conferinţe şi evenimente interne,cum ar fi petreceri pentru angajaţi sau parteneri.  

12b4a8f01123fe70bf0f4cc5a4bcd8d0 jpg jpeg

Ce este PhotoSnacks?

PhotoSnacks este o cabină foto deschisă (open photo booth) dotată cu un arsenal de fotograf profesionist,camere foto/video HD performante şi lumini de studio,care pe lângă acestea vine şi cu un software de social sharing în Facebook şi Instagram,un background customizabil,care poate deveni animat,şi o imprimantă foarte performantă,care asigură organizatorilor printuri nelimitate ale fotografiilor făcute de invitaţi. 

În cadrul photo booth-ului poate poza un întreg grup,nu doar câte două sau trei persoane;iar pentru că este o cabină deschisă,toţi invitaţii evenimentului iau parte la distracţie. Experienţa este simplă şi distractivă. 

Câteva din cele mai importante functionalităţi ale social photo booth-ului sunt:

   

1. Social Sharing:petreceri virale,cu sute de share-uri şi like-uri    

Social Sharingul este principalul feature PhotoSnacks. Photo Booth-ul este conectat la toate reţelele de social media şi poate urca direct selfie-urile şi clipurile făcute de participanţi în paginile de Facebook,Instagram,Pinterest sau Twitter a organizatorului,împreună cu hashtagul dorit,în mai puţin de câteva minute de la când s-a facut poza. 

Mai mult,aceste poze pot fi proiectate de photo booth intr-un “social wall”,care aduce fotografiile făcute de participanţi în centrul atenţiei evenimentului.

“Pentru organizatorii de evenimente,acest gadget este cea mai uşoară metoda de a adăuga componenta de social media serviciilor pe care le oferă.”  adaugă Dana Mincă,co-fondator.

2. Concursuri cu social engagement

O altă funcţie a photo booth-ului este posibilitatea de a organiza concursuri între pozele şi filmuleţele făcute de participanţi în timpul unui eveniment. 

Software-ul performant permite identificarea participanţilor care au distribuit pe social media o postare dupa un anumit hashtag,le stochează informaţiile şi organizează aleatoriu tombole cu premii în care sunt incluşi automat.

3. Testimoniale

Orice eveniment are nevoie de parte de promovare o dată ce s-a încheiat. Dana Mincă explică funcţia photo boothului în promovarea post-eveniment:

“Testimonialele sunt esenţiale pentru promovarea post eveniment şi pentru câstigarea încrederii în brand. Photo Boothul poate înregistra mesaje de la participanţi sub forma de colaj de video care să încurajeze creşterea numărului de participanţi la ediţiile viitoare.”

Photo booth-ul se instalează rapid şi usor în orice zonă a petrecerii şi este întreţinut de un asistent tehnic pe toată durata închirierii. 

Experienţa selfieurilor din PhotoSnacks îmbunătăţeşte modul în care se fac fotografii la evenimente şi metodele prin care brandurile aleg să se promoveze în rândul audienţei lor. 

Mai multe informaţii legate de experienţa Photo Snacks poţi afla pe:

.Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg