Poşete la modă în 2015. Ce culori şi modele se poartă anul acesta

1 63964 original jpg jpeg

Vara lui 2015 aduce noi modele şi culori în ceea ce priveşte poşetele. Dacă noi modele apar de la an la an, modele mai vechi foarte frumoase sunt readuse în prim plan. Iată câteva din modele de poşete la modă în 2015.

Vara lui 2015 aduce noi modele şi culori în ceea ce priveşte poşetele. Dacă noi modele apar de la an la an,modele mai vechi foarte frumoase sunt readuse în prim plan. Iată câteva din modele de poşete la modă în 2015.

Dacă vă plac poşetele mari,rotunde,care se ţin în mână,nu ezitaţi să vă afişaţi cu una,genţile tip roată se poartă din nou anul acesta. Alb sau negru,o astfel de poşetă merge la orice. Dar şi cele mici,tip portofel,sunt la fel de senzaţionale,mai ales dacă alegi culori deschise. Pentru evenimente mai importante,alege o poşetă rotundă roşie de umăr foarte chic. De altfel,culori ca albastru deschis,portocaliu deschis şi accesorii strălucitoare la poşetă sunt un must have. Nu rata nici modele care au franjuri,sunt foarte la modă în 2015.

Poşete la modă în 2015 – poşetele-plic,un must have pe 2015

Un alt model la modă pentru anul acesta este poşeta tip borsetă. Mică,pătrăţoasă şi foarte utilă,această poşetă este simplă şi foarte folositoare. Modelele de anul acesta sunt adesea însoţite de accesorii strălucitoare care dau un efect senzaţional poşetelor simple de umăr. Verde deschis,roz-portocaliu,ocru,albastru-verde,bej,gri sau negre,poşetele mici sunt foarte la modă.

Poşetele de mână sunt tot ce îţi doreşti pentru ieşirile de zi cu zi,dar mai ales pentru ieşirile de seară. Nu evita culorile simple,în alb-negru,dar şi gri. Pentru o seară specială poşetele de mână metalice sunt o alegere perfectă pentru anul acesta.

Accesoriile ca pene,franjuri sau portofele atârnate de poşete sunt toate la modă,alege din care îţi place mai mult. dacă eşti o persoană mai practică există poşete tip plic mai încăpătoare,cu diverse stiluri de mânere pentru a le ţine mai bine. Elementele florale în culori vii sunt o altă alegere pentru un stil mai tineresc,mai jovial.

Poşete la modă în 2015 – culori metalizate,accesorii strălucitoare şi pene sau franjuri,o nouă modă în 2015

Flash-uri metalice,printuri şi multe alte modele excentrice sunt la modă în 2015,deci îţi trebuie o poşetă cu personalitate. Nici poşetele mari,sport,cu mâner mic de mână nu au dispărut din peisaj,deci profită din plin de modele mari. Galbenul este culoarea preferată la poşetă în 2015,deci o poşetă mare,galbenă este tot ce îţi trebuie pentru zilele însorite de vară.

De asemenea,dacă îţi plac elementele florale sau carourile,este timpul să profiţi şi să achiziţionezi o poşetă mare elegantă pe stilul tău. Pielea,dar şi poşetele din material sunt preferate anul acesta. Portocaliul aprins,albastru metalic şi foarte strident,negru,carourile şi dungile sunt iar la modă în 2015.

Poşete la modă în 2015 – poşetele tip sac nu vor să dispară din peisaj,bucură-te de noile modele

Poşetele tip găleată sau sac nu vor să dispară nici ele,se încăpăţânează să rămână la modă. Cele de anul acesta sunt pline de printuri şi sunt mult mai elegante. Maro,motive florale,poşete sac colorate,poşete sac de spate din material fin,poşete sac cu accesorii strălucitoare sau din piele de crocodil,toate fac parte din ce ar trebui să porţi în acest an.  

Poşetele de braţ sau cele de mână tip diplomat sunt printre preferatele acestui an. Poşetele mari,care pot ţine locul rucsacului de sală sunt foarte la modă  în 2015,aşa că nu ar trebui să ratezi ocazia de a te afişa cu una la sală.

Pentru cine are un stil mai serios,poşetele de mărime potrivită,pătrate sau dreptunghiulare,de culori neutre sunt la modă în 2015. De la culori ca albastru deschis la portocaliu şi maro,poşetele de muncă sunt foarte chic în acest an.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg