Povestea 9

1 56178 original jpg jpeg

Iubitul meu,

„Oamenii se împart în două categorii:cei care caută sensul vieţii fără să-l găsească şi cei care l-au găsit fără să-l caute.” Este clar pentru mine că tu faci parte din cea de-a doua categorie şi ţi-ai gasit sensul vieţii atunci când m-ai întalnit pe mine,la 40 de ani.

Einstein spune că  „sunt două feluri de a-ţi trăi viata... Unul-de a crede că nu există miracole. Altul-de a crede că totul este un miracol”. În cazul tău totul este miracol şi el se numeşte Maria şi Armand.Sunt foarte multe lucruri pe care meriţi să ţi le spun acum,  după o căsnicie de doar 4 ani,dar eu o să-ţi spun doar ....simplu...Te iubesc!. Deşi îţi spun de câteva ori pe zi,nu este niciodată de ajuns pentru tine.

Vreau să ştii că eşti soarele meu,sufletul meu,îngerul meu păzitor,persoana cea mai importantă pentru mine,omul care a adus în viaţa mea linişte,dragoste,fericire şi mi-a dăruit cel mai frumos copil din lume,Ami. Mi-ai alungat singurătatea,  m-ai ajutat să mă regăsesc,să găsesc motivaţia şi puterea de a merge mai departe,să iubesc din nou viaţa. M-ai ajutat să şterg lacrimile,suferinţa şi tristeţea din sufletul meu.

Am aşteptat aproape o viaţă (38 de ani),să apari şi Dumnezeu a făcut să ne întâlnim. Dorinţele mele s-au împlinit. Eşti aşa cum am visat să fii,am o viaţă aşa cum mi-am dorit  să am şi mi-ai dăruit lucrul pe care l-am dorit cu ardoare în ultimii ani,un copil.

Armand Alexandru,Ami aşa cum îl alintăm noi,  ne completează viaţa,o face mai frumoasă şi pentru asta te iubesc şi mai mult.

Nu regret că m-am îndrăgostit de tine,regret că nu ne-am întâlnit mai devreme,ca să-ţi pot oferi mai mulţi ani din viaţă,să pot fi cât mai mult alături de tine.  Dar,atât cât voi fi,sper mulţi ani,  te voi iubi la fel ca la început,iar trecerea anilor nu va schimba nimic!

Te iubesc! A ta şi numai a ta,Maria!

Votează povestea preferată!

Trimite SMS la 1316 cu textul POVESTE09şi votul tău este acordat declaraţiei trimise de Maria.

Costul unui SMS este de .15 euro+TVA şi este valabil în reţelele Orange,Vodafone şi Cosmote.

Povestea care va primi cele mai multe voturi va fi desemnată câştigătoare şi va fi publicată în ediţia din 21 martie 2014 a revistei Click! pentru femei.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg