Profită de reducerile verii!

1 60971 original jpg jpeg

În fiecare an, la final de sezon, AFI Palace Cotroceni desfăşoară campania „Mega lichidare de stoc” pentru articolele de primavară - vară.

Astfel,timp de 3 zile,cei care doresc să achiziţioneze din magazinele favorite produsele mult visate,o pot face în această perioadă cu reduceri de peste 70%.

Conceptul de cumpărături este unul original,AFI Palace Cotroceni fiind primul centru comercial din România care l-a implemetat. Produsele ce vor avea aplicat discountul minim de 70% urmează a fi expuse în exteriorul magazinelor (în faţa vitrinelor),zona fiind decorată printr-o semnalistică specifică.

Discount-uri mari la branduri cu renume

Iubitorii de modă îşi pot alege în cele trei zile (de azi până joi) de reduceri ţinutele ideale din magazinele  care au devenit deja un etalon în materie de fashion.

Printre acestea se află:Veronesse,Humanic,Optiblu,Optiplaza,Plusoptic,GMT,Police Meli Melo,Il Passo,Hush Puppies,Affliction,Takko,Cropptown,Kenvelo,Geox,Otter,Aldo,Stonefly,Clarks,Why Denis Man,Why Denis Woman,Fox,House of Art,Okaidi,Reserved,Shoe Art,Guy Laroche,Pepper,Pimkie,Stonecreek,Ecco Shoes,Staccato,New Yorker,Vodafone,Carpisa.

Pentru a afla programul magazinelor precum şi reducerile disponibile,accesaţi www.aficotroceni.ro.