Regina accesoriilor: geanta

1 71991 original jpg jpeg

Pentru că nu mai este mult până când primăvara îşi va intra în drepturi, ne-am gândit să îţi facem o listă de propuneri cu genţi ideale pentru această perioadă. Mizează pe modele de dimensiuni medii şi culori vesele, versatile, de efect şi totuşi practice.

Perioada albastră

Mizează pe albastru ori de câte ori simţi nevoia să dai ţinutelor tale office un plus de relaxare şi feminitate. Este extrem de versatil şi deci,în funcţie de nuanţa aleasă,îl poţi integra uşor în „peisaj”. Pentru momentele în care eşti liberă sau te vezi cu prietenii,optează pentru o variantă ceva mai veselă. Un mix de două sau trei culori sunt de-ajuns pentru asta!

simeon stalpnicul png

Detalii şic

Genţile cu diverse detalii sunt „prietenele” noastre cele mai bune! Că vorbim de aplicaţii metalice,de brelocuri sau pur şi simplu de un anumit tip de piele,din care sunt realizate,ele nu trebuie să lipsească din recuzita ta. Anul acesta încă se poartă pielea de şarpe (eco),aplicaţiile de capse ori ţinte şi,bineînţeles,modelele ceva mai clasice,care apelează la un detaliu discret,de genul brelocurilor.

Cafea cu lapte

Alege o geantă clasică în nuanţe de maro,care te avantajează cel mai mult,şi integreaz-o în ţinutele tale. O poţi asorta şi cu încălţămintea,dar nu este musai! O geantă frumoasă şi încăpătoare poate fi punctul de interes maxim atunci când te afişezi în lume,deci ai grijă ca aceasta să fie de calitate. Genţile pe care nu ai dat mulţi bani arată „ieftin”!

simeon stalpnicul png

Conteaza oricând pe... negru

Dacă majoritatea genţilor tale sunt negre,eu zic că... îţi mai poţi achiziţiona una! Bineînţeles,tot neagră! Există şi femei care nu pot purta genţi colorate,din principiu,aşa că nu eşti singură! Negrul este versatil şi elegant,deci te poţi baza oricând pe o geantă neagră. În funcţie de ţinuta construită şi de momentul zilei,alege texturi diferite pentru aceasta. Poţi alege ceva mat pentru timpul zilei,ceva mai lucios seara şi alte detalii (de exemplu,ciucurii) când trebuie să impresionezi.Recente

caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png