Regina accesoriilor: geanta

1 71991 original jpg jpeg

Pentru că nu mai este mult până când primăvara îşi va intra în drepturi, ne-am gândit să îţi facem o listă de propuneri cu genţi ideale pentru această perioadă. Mizează pe modele de dimensiuni medii şi culori vesele, versatile, de efect şi totuşi practice.

Perioada albastră

Mizează pe albastru ori de câte ori simţi nevoia să dai ţinutelor tale office un plus de relaxare şi feminitate. Este extrem de versatil şi deci,în funcţie de nuanţa aleasă,îl poţi integra uşor în „peisaj”. Pentru momentele în care eşti liberă sau te vezi cu prietenii,optează pentru o variantă ceva mai veselă. Un mix de două sau trei culori sunt de-ajuns pentru asta!

simeon stalpnicul png

Detalii şic

Genţile cu diverse detalii sunt „prietenele” noastre cele mai bune! Că vorbim de aplicaţii metalice,de brelocuri sau pur şi simplu de un anumit tip de piele,din care sunt realizate,ele nu trebuie să lipsească din recuzita ta. Anul acesta încă se poartă pielea de şarpe (eco),aplicaţiile de capse ori ţinte şi,bineînţeles,modelele ceva mai clasice,care apelează la un detaliu discret,de genul brelocurilor.

Cafea cu lapte

Alege o geantă clasică în nuanţe de maro,care te avantajează cel mai mult,şi integreaz-o în ţinutele tale. O poţi asorta şi cu încălţămintea,dar nu este musai! O geantă frumoasă şi încăpătoare poate fi punctul de interes maxim atunci când te afişezi în lume,deci ai grijă ca aceasta să fie de calitate. Genţile pe care nu ai dat mulţi bani arată „ieftin”!

simeon stalpnicul png

Conteaza oricând pe... negru

Dacă majoritatea genţilor tale sunt negre,eu zic că... îţi mai poţi achiziţiona una! Bineînţeles,tot neagră! Există şi femei care nu pot purta genţi colorate,din principiu,aşa că nu eşti singură! Negrul este versatil şi elegant,deci te poţi baza oricând pe o geantă neagră. În funcţie de ţinuta construită şi de momentul zilei,alege texturi diferite pentru aceasta. Poţi alege ceva mat pentru timpul zilei,ceva mai lucios seara şi alte detalii (de exemplu,ciucurii) când trebuie să impresionezi.



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg