Reguli ale modei pe care le poţi încălca

1 63620 original jpg jpeg

Le admiri, căci vin bine pe corp, şi ai vrea să le porţi, însă consideri că anumite piese vestimentare pur şi simplu nu ţi se potrivesc, fără ca măcar să le fi încercat? S-ar putea să te înşeli, deoarece, când vine vorba de alegerile vestimentare, nu există probleme fără rezolvare…

Fusta creion,nepotrivită siluetei în formă de pară-Fals!

Reprezintă o piesă de vestimentaţie clasică şi versatilă,care pune silueta în valoare. Fusta creion se găseşte într-o varietate de modele şi poate fi asortată cu diferite tipuri de haine,în funcţie de preferinţe.

Problemă:

Ai corpul în formă de pară,adică partea de jos a corpului este mai proeminentă,iar cea de la talie în sus mai subţire,aşa că ai impresia că o fustă tip creion îţi evidenţiază prea tare şoldurile şi posteriorul.

Soluţie:

Nu trebuie să eviţi acest model de haine,ci să alegi piesele cu talia înaltă,care să marcheze mijlocul subţire. Este indicat ca fustele să fie mai închise la culoare decât hainele pentru care optezi în partea de sus. Bluzele şi tricourile cu care asortezi fusta creion pot să conţină imprimeuri îndrăzneţe şi jocuri de nuanţe care să mute atenţia de la şolduri şi posterior spre zona bustului. Şi,dacă vrei ca decolteul să fie în centrul atenţiei,caută un top cu volane.

434310dc24676edea8aaaa1d26969dd4 jpg jpeg

Pont

Pe lângă talia înaltă,fustele tip creion potrivite siluetei în formă de pară nu trebuie să fie foarte lungi,ci scurte,astfel încât să te facă să pari mai înaltă. 

Rochiile maxi trebuie evitate de minione-Fals!

În sezonul cald,când căldura te îmbie să porţi haine cât mai vaporoase,n-ar trebui să-ţi lipsească din garderobă rochiile maxi,lejere şi foarte feminine.

Ţi se pare că dacă nu le asortezi cu tocuri foarte înalte,te fac să pari scundă şi plinuţă. Singurele scenarii în care te vezi purtând astfel de rochii sunt cele în care aceste piese sunt semitransparente,astfel încât să-ţi evidenţiaze talia.

Există mai multe tipuri de rochii maxi şi trebuie să le alegi pe cele potrivite constituţiei tale. În primul rând,pentru a pune în prim plan o talie subţire,caută piese care să aibă corset în partea de sus sau care să nu fie prea largi în această zonă,ci să respecte forma bustului. Modelele care atârnă de la talie drept în jos şi care se află aproape de corp nu te vor face să pari voluminoasă,iar decolteul în formă de V creează iluzia de trunchi mai lung,chiar şi fără tocuri.

56f3b471a8a7086cf55fe6499ea4abf6 jpg jpeg

Dacă eşti mică de statură,alege rochii maxi cu imprimeuri verticale,cum ar fi dungile,care alungesc şi subţiază.Recente

Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg