Renata, fiica prezentatoarei TV Livia Graur, pasionată de modă, deşi nu a împlinit, încă, doi ani

1 63657 original jpg jpeg

Deşi nu are nici doi ani, micuţa are o colecţie impresionantă de pantofi, care aproape că rivalizează cu cea prezentatoarea TV.

Livia Graur are o slăbiciune pentru încălţăminte,numărul perechilor fiind mai mare de 200. Şi fiica ei,Renata,stă bine la acest capitol,colecţia ei fiind impresionantă pentru o fetiţă care nu a împlinit,încă,doi ani.

 „Fetiţa mea are preferinţe serioase în materie de modă. Îşi alege singură hăinuţele cu care urmează să se îmbrace,îi place la nebunie să meargă la shopping şi chiar îmi spune cum să-i prind părul”,spune vedeta Prima TV. Micuţa Renata merge cu mama la cumpărături,este interesată de hăinuţe,dar cel mai mult îi plac pantofii. „Are deja o colecţie impresionantă de încălţăminte. La capitolul asta,îmi calcă pe urme,pentru că şi mie îmi plac foarte mult pantofii,am peste 200 de perechi. Nu e săptămână în care să nu îmi mai cumpăr o pereche”,a mai adăugat Livia Graur.

c4ef43761c9981b49c32e79a9a095cc7 jpg jpeg

Mama şi fiica mai au în comun şi pofta de mâncare. Livia şi Renata sunt gurmande,bucătăria italiană şi dulciurile fiind preferatele celor două.Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg