Restaurantul Mica Elveţie sărbătoreşte 1 an în Centrul Vechi
La sfârşit de săptămână, restaurantul Mica Elveţie sărbătoreşte 1 an de la înscrierea acestuia pe harta Centrului Istoric şi 15 ani de excelenţă în gastronomie.
„Pe 12 septembrie 2012,inauguram restaurantul din Centrul Vechi al Bucureştiului,un loc unde am implementat un concept gastronomic orientat şi spre publicul tânăr şi în care se regăsesc meniuri special concepute pentru tineri,la preţuri accesibile”,afirmă bucătarul-şef Jakob Hausmann.
La Mica Elveţie se regăseşte un întreg univers îmbelşugat cu idei şi gusturi,arome şi multă pasiune pentru gătit la care contribuie maestrul bucătar Jakob Hausmann,artistul responsabil de dinamica continuă a restaurantului.
Constant în ultimul an,meniul a fost îmbogăţit cu mâncăruri rafinate gătite în combinaţii inedite,toate realizate de Chef Hausmann cu ingrediente proaspete,de sezon,cum ar fi preparate vântăroreşti,româneşti,delicii din sparanghel,preparate cu pepene şi recent,produse culinare cu somon. În plus,numeroase vinuri rafinate te aşteaptă să le deguşti la fiecare vizită în Mica Elveţie.
Vasta experienţă în domeniul gastronomic a maestrului Jakob Hausmann,alături de dorinţa de a oferi oamenilor un loc în care să se relaxeze şi,în acelaşi timp,să-şi îmbogăţească cunoştinţele în arta preparării bucatelor l-a determinat să deschidă o casă de oaspeţi la munte,în Bran (Predeluţ). Casa Mica Elveţie oferă un pachet complet ce cuprinde cazare,servicii de calitate şi preparate gătite live de maestrul bucătar.
Aniversarea primului an are loc joi,12 septembrie,începând cu ora 19.00.