Rochia de mireasă de culoare crem – semnificaţii

1 66344 original jpg jpeg

Să zici că o viitoare mireasă ştie cu exactitate ce urmează să poarte la nunta ei este o greşeală. Nu doar că se poate răzgândi în privinţa modelului care o avantajează, dar şi culoarea rochiei îi poate creea probleme.

În unele situaţii,e chiar ideal să alegi o rochie crem sau ivory,în locul uneia de un alb-imaculat. De ce,află mai jos!

În primul rând,să facem o mică istorie a rochiei albe de mireasă. Ştiai că prima astfel de rochie a fost purtată de regina Victoria,la nunta cu prinţul Albert,eveniment care a avut loc la 10 februarie 1840?

Până atunci,rochia de mireasă era,de fapt,o rochie ceva mai deosebită ca model şi colorată în funcţie de preferinţele miresei. Momentul de dinaintea întâlnirii viitoarei doamne cu invitaţii era şi mai spectaculos,pentru că nu ştiai în ce nuanţă este colorată rochia miresei. „Poate bleu,ca ochii?“. „Verde,din acelaşi considerent?“. Sau „poate a ales o rochie care îi pune în evidenţă tenul şi dantura?“.

Odată cu apariţia reginei Victoria în alb s-a dat startul unui trend al rochiei albe de mireasă. În timp,s-a împământenit şi ideea că albul seminifică puritatea,virginitatea.

Rochie albă sau rochie crem de mireasă?

Când alegi o rochie de mireasătrebuie să iei în considerare nu doar modelul şi modul cum te avantajează din punct de vedere al siluetei. Este extrem de important să vezi şi ce culoare ţi se potriveşte.

Ţi-e teamă să „spargi gheaţa“ mizând pe o rochie ivory,când toate femeile din familia ta au mers pe rochia de un alb-imaculat?

Pe de altă parte,îţi place ideea că lumea te va considera câtuşi de puţin pură şi… neatinsă,dacă porţi alb la nunta ta? Am o veste mai puţin bună. Nu tuturor femeilor le stă bine în alb.

Rochia de mireasă de culoare crem-trebuie să se potrivească şi cu pigmentul pielii

Lasă deoparte tradiţiile şi prejudecăţile şi ia în calcul şi culoarea tenului. Dacă pigmentul pielii este foarte deschis,o rochie albă îţi va intensifica paloarea feţei şi a gâtului. Şi cu niciun machiaj nu poţi remedia problema.

E adevărat,poţi încerca să te bronzezi,dar ai grijă să nu obţii un contrast prea mare şi total inestetic.

O rochie ivory se va preta excelent pe un ten mai deschis la culoare,ba chiar va creea un contrast plăcut şi,dacă aplici pe piele o cremă nuanţatoare vei obţine un aspect sidefat al tenului.

Când alegi accesoriile pentru o rochie crem de mireasă

În această privinţă,să ştii că e mai uşor să acesorizezi rochia albă de mireasă,decât cea ivory,crem sau orice nuanţă asemănătoare,cum ar fi nuanţa şampaniei.

În primul rând că este mai greu să găseşti culoarea care să se potrivească cu rochia şi să îţi placă şi modelul. În schimb,la rochia albă lucrurile sunt mai simple.

Sunt o mulţime de bijuterii albe,care se potrivesc atât cu albul-sidefat,cât şi cu albul-imaculat.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg