Rona Hartner, despre artă şi Dumnezeu la Adevărul Live

1 55120 original jpg jpeg

Actriţă, cântăreaţă, dansatoare, pictoriţă. O cunoaşteţi de undeva? Rona Hartner este una dintre cele mai efervescente prezenţe de pe scenele din România şi din străinătate.

Actriţa a venit  la Adevărul Live,şi a vorbit despre proiectele sale profesionale,despre viaţa în Franţa,dar şi despre credinţa în Dumnezeu.

„Am avut anul acesta surpriza de a lansa cinci albume. Au avut diferite perioade de contratimp,patru albume în Franţa şi unul în România,un omagiu adus Mariei Tănase. Sunt piese care fac parte din stilul lăutăresc,piese de suflet. Am cules piese cu spiritul ei. Peste tot există influenţa Mariei Tănase,nici eu nu mă cantonez la ambasadoarea culturii gipsy,plăcerea de a trăi. Nu mă depărtez de spiritul românesc. Înregistrez pe forţele mele un album ce va fi lansat anul viitor de Paşte. O să am o colaborare cu o fanfară franţuzească. Sunt perioade de creaţie,unele mai calme sau să exprimi tot ce ai. Aşa sunt eu,şi iarna sunt pe val“,glumeşte cântăreaţa Rona Hartner.

„Terapie prin «gipsytudine»,asta este tema albumului. Trăim într-o lume prea serioasă care îşi revarsă ura pe cine ştie de popor mititel. În Franţa au ajuns 20.000 de romi,e război civil,la noi nici nu îi vedem. În perioada de criză îl atacăm pe cel slab,o comunitate care nu are decât un singur partid,care nu are ambasador,care nu are forţă. Ei îşi caută locul,nu sunt nomazi. Din totdeauna oamenii s-au mişcat.“

Emisiunea poate fi urmărită în modulul Adevărul Live.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg