S-a deschis noul stand ”Colţul de frumuseţe” din Băneasa Shopping City!

1 66223 original jpg jpeg

”Colţul de frumuseţe” magazin oferă o gamă variată de produse cosmetice dedicate îngrijirii feţei, părului şi corpului, dar şi sfaturi utile cu privire la obţinerea frumuseţii tenului, menţinerea siluetei şi păstrarea sănătăţii corpului.

Cu produse cosmetice naturale,”Colţul de frumuseţe” este mai aproape de tine,acum îl găseşti în Băneasa Shopping City,galeriile Feeria. Pe aleea centrală,la parter,într-un cochet stand,exact în faţa hipermarketului,produsele naturale şi bio sunt exact în drumul tău.

Toate femeile sunt întâmpinate cu tot ceea ce au nevoie pentru frumuseţe,cu produse naturale de la FARMONA (Sweet Secret – produse:cremă pentru mâini,unt pentru corp,ulei de baie,scrub pentru corp,gel de duş,Let`s Celebrate – produse:loţiune şi unt pentru corp,scrub pentru corp,gel de duş,Magic Spa:produse-ulei şi sare relaxantă de baie,Skin Aqua,Skin Crystal Care,Perfect Beauty-produse:cremă faţă antirid de zi/ noapte pentru ten matur 40+,cremă antirid contur pentru ochi,Dermacos – produse:creme antipete pigmentare de zi/noapte,crema anticuperoza de zi/noapte,loţiune micelara,gel antimicrobian,loţiune tonică,Herbal Care – produse:diverse tipuri de şampon şi balsam pentru par,creme pentru îngrijirea mâinilor şi a picioarelor,creme pentru faţă,Seasonal Line – produse:cremă potrectie împotriva frigului pentru copii,balsam de buze împotriva frigului,cremă pentru faţă,cremă pentru mâini,Sun Balance – produse:loţiune pentru menţinerea bronzului,cremă protecţie solară,Jantar – produse:şampon,balsam şi spray pentru păr,Nivelatione – produse:gel antibacterian pentru mâini adulţi/copii) şi DERMAGLIN (săpun şi diverse tipuri de măşti faciale pe bază de argilă verde cambriană),produse pe care le găseşti direct doar la stand,la preţuri excepţionale.

bd1518153b2a1ecdb92c5ae56b071ed9 jpg jpeg

Consilierele magazinului te ajută cu cele mai bune sfaturi,dacă ai vreo nelămurire. Le găseşti acolo în fiecare zi a săptămânii,exact în timpul în care mallul este deschis.

Dacă eşti printre primii 100 de clienţi,”Colţul de frumuseţe” îţi dăruieşte CADOU o mască de faţă Dermaglin,pe bază de argilă verde cambriană.

Şi pentru că frumuseţea ta nu are program,îi poţi găsi oricând şi pe www.coltuldefrumusete.roRecente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg