Saga Amurg: Zori de Zi – partea a 2-a, din 16 noiembrie în cinematografe

1 52629 original jpg jpeg

Saga Amurg: Zori de Zi – partea a 2-a, distribuit în cinematografe de MediaPro Distribution din 16 noiembrie, marchează iminenta despărţire de personajele alături de care am trăit momente pline de suspans şi romantism.

Nerăbdători şi entuziaşti,fanii fenomenului Amurg vor fi surprinşi şi pe deplin cuceriţi de acţiunea din capitolul final,în care familia şi iubirea sunt obiectivele principale. Noi personaje controversate,dovezi de dragoste nemuritoare şi o luptă de proporţii epice vor întregi o poveste universal adorată,cu milioane de fani din întreaga lume.

7345ef504229db2c229bfb4f5d735e75 jpg jpeg

După naşterea fiicei sale Renesmee,Bella începe să profite de noua ei viaţă de vampir şi de puterile dobândite. Bucuria ei este însă una de scurtă durată,din cauza apariţiei unui alt vampir,Irina,care crede că Renesmee este un “copil nemuritor” şi îi dezlănţuie din nou pe Volturi împotriva clanului Cullen.

Pentru că autoritatea vampirilor îi condamnă imediat la moarte pe copiii transformaţi în vampiri,din cauza faptului că sunt incontrolabili,viaţa lui Renesmee este pusă în mare pericol.

36223f6252fbaaf135734d93ca0fdb8e jpg jpeg

Prinşi într-o luptă cumplită pentru supravieţuire,Edward şi Bella încearcă să se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii,pentru a le aduce ca martori în faţa Volturilor,în apărarea fiicei lor.

Va fi oare suficient pentru clanul Cullen să demonstreze că Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viaţa?

Cea de-a cincea parte a seriei,Saga Amurg:Zori de Zi – partea a 2-a,se pregăteşte pentru despărţirea de fanii săi printr-o avanpremieră cu totul specială care va avea loc miercuri,14 noiembrie,la Cinema City Cotroceni din AFI Palace,începând cu oră 19:00.Recente

UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi jpg
Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg