Schimbă-ţi lookul în mod inteligent

1 61765 original jpg jpeg

După vacanţa de vară, revenirea la îndatoririle de zi cu zi nu este tocmai o sursă de bucurie. Poţi totuşi să transformi reîntoarcerea la birou în ceva pozitiv printr-o schimbare de look.

Nu te mulţumi doar cu o coafură nouă,ci îndrăzneşte să-ţi schimbi şi culoarea părului. Iată ce ţi se potriveşte în această toamnă ţinând cont de culoarea pielii şi a ochilor tăi..

Blondul te scoate în evidenţăPoţi surprinde cu această culoare dacă ai trăsăturile fine,ochii albaştri,verzi sau căprui deschis. Dacă tenul tău este foarte deschis şi ai ochii albaştri sau verzi,poţi opta chiar pentru o nuanţă strălucitoare de blond platinat. Dacă lucrurile nu stau tocmai aşa,alege blondul şampanie. Este o nuanţă mai delicată,la fel de strălucitoare şi care seamănă cu blondul natural deschis. În plus,blondul şampanie este culoarea anului 2013. Atenţie însă,foarte puţine femei au părul în tonuri apropiate,aşa că,cel mai probabil,acesta va trebuie decolorat înainte de vopsire.Pentru întreţinerea părului blond,dar şi pentru întărirea celui fin şi despicat,îl poţi hidrata înainte de spălare cu un ceai de muşeţel. Umezeşte-ţi părul cu acest ceai,iar după şamponare clăteşte-l cu apă şi apoi cu restul de ceai.

Vezi AICI care alte nuanţe ţi se potrivesc!Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg