SCIKiDS Festivalul Ştiinţei - 24-25 octombrie

1 73342 original jpg jpeg

Asociaţia Fascination organizează o nouă ediţie SCIKiDS Festivalul Ştiinţei, un eveniment cu şi despre ştiinţă, educativ, interactiv şi distractiv, pe 24 şi 25 octombrie 2015, între orele 12.00 – 20.00, copiii, părinţii şi tinerii pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie pot participa gratuit la o incursiune în lumea ştiinţei.

Participanţii sunt invitaţi să experimenteze ştiinţa în cele mai amuzante moduri cu putinţă. 

Cele două zile de festival includ experimente distractive pe înţelesul copiilor cu Fun Science,spectacole,baloane de sapun gigantice cu Claudia Stroe,jocuri cu obiecte ştiinţifice interactive şi competiţii de roboţi. În cadrul festivalului,participanţii sunt invitaţi să contribuie la show-uri experiment precum bateria de lămâi,heliostat,harpa fără coarde,mâna bionică.

„Cu Festivalul Ştiinţei am reuşit să atingem inimile,minţile,sufletele a peste 10.000 de copii în cele 2 ediţii anterioare. Mai mult,cu ajutorul lor,bateria de lămâi a intrat în Cartea Recordurilor. Nu e puţin pentru un eveniment de ştiinţă,mai ales că ştiinţa nu este printre preferatele copiilor,în general. Ce am reuşit noi,cu ajutorul zecilor de voluntari ai asociaţiei,a fost să îi facem şi pe copii şi pe părinţii lor să iubească ştiinţa. Anul acesta avem multe noutăţi,de aceea vă aşteptăm alături de noi!”,a decalarat Andreea Stoica,fondatorul Fascination şi al SCIKiDS Festivalul Ştiintei.

Evenimentul se va desfăşura la nivelul 1 din Promenada Mall,Bucureşti.

SCIKiDS Festivalul Ştiintei se află la cea de-a treia ediţie şi reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei faSCInation împreună cu Fun Science România.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg