Se deschide stagiunea Teatrului fără tavan!

1 54412 original jpg jpeg

Dacă iarna trecută, Teatrul de Artă Bucureşti inaugura propria sală de spectacole, în această vară, pe 8 iulie, deschide serile răcoritoare de teatru şi muzică bună.

Începând cu 8 iulie şi până pe 8 septembrie,Teatrul de Artă Bucureşti (TAB) a luat iniţiativa de a dezvolta o stagiune de vară în aer liber. Astfel,la sediul TAB (str. Sfântul Ştefan,Nr. 21),care dispune de o curte interioară generoasă,ferită de zgomotul urban,s-a amenajat „Teatru fără tavan”,un spaţiu de evenimente,spectacole de teatru şi concerte.

Teatrul de Artă Bucureşti,sub actuala titulatură,s-a născut din iniţiativa actorului George Constantinescu,în anul 2010,însă experienţa artistică a început cu alţi patru ani în urmă.

Anul trecut,pe 8 decembrie,TAB a deschis porţile propriei săli de spectacole,în cadrul unui eveniment de lansare desfăşurat pe o perioadă de cinci zile,iar în cele şapte luni care au urmat lansării oficiale,pe scena TAB au avut loc,aproape în fiecare seară,spectacole de teatru (producţii proprii sau găzduite) pentru adulţi,dar şi pentru copii,concerte şi evenimente în cadrul unor festivaluri.

Începe să-mi fie frică să-mi imaginez lucruri. Mulţumesc Celui de Sus! Se pare că orice gând curat trebuie să devină faptă. După frumoasa experienţă cu lansarea Teatrului de Artă Bucureşti în 8 decembrie,iată-ne după 7 luni inaugurând «un al doilea teatru».

E un spaţiu în aer liber care,începând cu anul acesta,pentru public,va deveni Teatrul fără tavan al TAB,de vară”,a declarat George Constantinescu,iniţiatorul proiectului.

Stagiunea Teatru fără tavan a Teatrului de Artă Bucureşti va fi deschisă permanent în perioada8 iulie – 8 septembrie 2013 şi va încânta publicul cu spectacole de teatru pentru adulţi,spectacole pentru copii,derulate în cadrul proiectulului Teatrul de Artă Junior,concerte şi evenimente în aer liber.

Programul lunar al stagiunii îl găseşti pe www.teatruldearta.ro.Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg