Seminar pe teme de sănătate dedicat întregii familii

1 71729 original jpg jpeg

Revista „Click! pentru Femei” te invită la un eveniment dedicat întregii familii, în perioada 12-13 octombrie, la Teatrul Excelsior. Una dintre temele pe care le vom aborda se referă la alimentaţia întregii familii.

La seminarul „Cumpăr,mănânc şi trăiesc sănătos”,îţi vom oferi toate informaţiile de care ai nevoie pentru a face cele mai bune alegeri cu privire la alimentaţia de zi cu zi.

Vei afla de la specialişti şi de la vedete de renume pentru ce produse e bine să optezi,cât şi de unde este recomandat să cumperi,cum să compui un meniu variat şi sănătos cu reţete simple,ieftine şi sănătoase.

De asemenea,îţi vom spune ce semnale anunţă instalarea obezităţii la copii,când e cazul să te îngrijorezi,cum educi copilul în sensul unei vieţi sănătoase şi,nu în ultimul rând,de ce lucruri este important să ţii cont ca părinte.

Vino la evenimentul nostru,„Weekend în familie”,din 12-13 octombrie,la Teatrul Excelsior,alături de cei mici,pentru că le-am pregătit şi lor multe surprize!

Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Pentru înscrierile la seminar,vă rugăm să trimiteţi un mail cu numele dv. pe adresa:roxana.iosif@adevarulholding.ro.

Invitaţi:Luana Ibaka,chef Cezar Munteanu,nutriţionist Andrei Laslău,psiholog Alexandru Cojocaru.

Sponsori:

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png