Semne că porţi măsura greşită la sutien

1 70796 original jpg jpeg

Dimensiunea sutienului este foarte importantă pentru confortul unei femei. Însă este foarte uşor să greşeşti măsura şi să porţi o cupă prea mare sau prea mică pentru sânii tăi.

O mulţime de femei cred că ştiu ce măsură poartă la sutien şi îşi cumpără lenjeria intimădoar după etichetă,fără să probeze. Iar majoritatea nici nu ştie cum ar trebui să se aşeze sutienul pentru ca sânii să stea bine.

Iată câteva semne că nu porţi măsura care trebuie la sutien.

1. Poţi mişca cupa pe sân

Dacă ai sutienul strâns la maxim şi încă se mai mişcă pe sâni,sutienul este prea mare. Degeaba încerci să rezolvi problema din curele,nu ele susţin bustul. Acest lucru este important mai ales dacă porţi o cupă C şi depinde de sutien să eviţi durerile de spate. Să alegi cupa potrivită este extrem de important şi atunci când porţi un sutien fără bretele,deoarece nu ai curele pentru a ajuta la compensarea unei cupe prea mari.

Verifică partea din spate a sutienului în oglindă. Este bareta din spate paralelă cu podeaua? Dacă da,atunci,probabil,ai făcut alegere bună. În cazul în care este trasă în sus sau atârnă,ai nevoie de o dimensiune mai mare sau mai mică.

Alte semne că porţi o cupă mare:curelele sapă în umeri sau în mod constant trebuie să fie strânse. Dacă te dor umerii până la finalul zilei,renunţă la sutien,nu este ceea ce îţi trebuie.

2. Ai sânii "sugrumaţi"

Uită-te la partea din faţă a sutienului tău. Dacă sânii sunt prea strânşi şi ţâşnesc din cupe,sau atârnă pielea prin laterale,nu ai suficient spaţiu în cupă. Clivajul este mare,dar asta nu arată atât de bine atunci când porţi o bluză mulată.

3. Toate sutiene tale sunt de aceeaşi dimensiune

Nu toate sutiene sunt create egal. Doar pentru ca ai 34B într-un sutien bardot,asta nu înseamnă că ai tot 34B într-un sutien full. Gândeşte-te cum ar fi la blugi. S-ar putea să ţi se potrivească mărimea 28 la nişte blugi normali,dar poate fi necesar o dimensiune mai mare dacă îţi iei blugi skinny. Ca şi la jeanşi,diferitele modele de sutiene au astfel de formă specifică şi pot varia în funcţie de marcă.

Sutienele demi sunt low-cut,uneori numite "cupe balconette",şi au semnificativ mai puţin material decât un sutien full de aceeaşi dimensiune. Deci ai putea purta un 34B într-un sutien demi,dar un 34A într-unul normal.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg