Sfaturi pentru a arăta mai frumoasă în mai puţin de 5 minute

1 74016 original jpg jpeg

Atunci când mai este o oră până la petrecerea de Revelion, trebuie să te machiezi şi să te îmbraci repede. Aşa că îţi ofer câteva trucuri care te ajută să te machiezi în mai puţin de 5 minute.

Iată care sunt aceste trucuri:

Dacă vrei să păstrezi acelaşi look de bază pe care îl aplici zilnic,mergi la un alt nivel,folosindu-te de câteva sfaturi şi trucuri care vor schimba complet look-ul tău. Acestea te vor face să fii mai frumoasă şi să ai un machiaj perfect.

1.Ai grijă de manichiură

Nimic nu te face mai furioasă decât a aştepta să se usuce unghiile,pentru a nu le strica. Asigură-te că ai cele mai frumoase unghii în jur prin uscare lor instantaneu. Tot ce trebuie să faci este să ţii unghiile într-un castron ce apă cu gheaţă timp de trei minute. Ar putea fi un pic inconfortabil,dar acestea se vor usca în mai puţin de cinci minute.

2. Revigorarea rimelului

Un rimel stângaci va face ca genele să arate mai puţin perfecte,Dacă ai la îndemână câteva picături de la vişine,adaugă-le în tubul rimelului şi amestecă. Acestea vor subţia rimelul,astfel încât să lase în urmă nişte gene netede şi perfecte,neîncărcate. Acestea se aplică dacă mascara este mai veche de 6 luni.

3. Exfoliază buzele cu o periuţă de dinţi înainte de aplicarea rujului

Acest mic truc magic te va asigura că rujul tău rezistă multe ore fără a se şterge de pe buze. Foloseşte o periuţă de dinţi moale pentru a spăla uşor buzele. Acest lucru va elimina celulele moarte şi va lasă pielii o paletă clară pentru aplicarea rujului. Poţi utiliza,de asemenea un amestec de ulei de măsline şi de zahăr pentru a exfolia în continuare. Este nevoie de doar un minut sau două şi vei iubi rezultatele.

4. Alege un dermatograf alb

Linia de plutire este zona chiar de deasupra ochilor. Aplicarea liniei cu un dermatograf alb,dă iluzia de a avea ochii mari,care te fac să fii foarte fresh şi odihnită. Negrul,pe de altă parte,face ochii să pară mai mici. Acest pas nu va lua timp suplimentar,dar vei observa diferenţa imediat.

5. Încălzeşte aparatul de curbare a genelor

Aparatul de curbare a genelor face o treaba mai bună de a da genelor forma curbată. La fel ca fierul de călcat care funcţionează mai bine atunci când este cald. Încălzeşte aparatul pentru aproximativ 5 secunde chiar înainte de a întoarce genele şi vei vedea o mare diferenţă în modul în care arată acestea.

6. Aplicarea fondului de ten şi a pudrei

Experţii spun că aplicarea machiajului trebuie să urmeze nişte reguli. Pentru aplicarea fondului de ten,trebuie să foloseşti mereu mişcări ascendente pentru a preveni apariţia ridurilor. 

7. Aplică peste ruj o pudră translucidă

Cred că toate suntem în căutarea unui ruj care să reziste. Iată un truc pe care îl folosesc cei din make-up,care ajută cu adevărat. Odată ce ai aplicat rujul,apasă cu un şerveţel,şi apoi aplică pudră translucidă pe buze. Îndepărtează pudra şi vei avea un look perfect. Pudra pulbere ajută la menţinerea rujului pentru mai mult timp. Recente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg