Sfaturi pentru a-ţi alege lenjeria intimă perfectă

1 63015 original jpg jpeg

Momentele în care pleci în căutare de lenjerie intimă nu ar trebui să reprezinte un stres suplimentar în rutina ta zilnică, ci dimpotrivă! Fiecare siluetă poate fi pusă în valoare de modelul potrivit şi crede-ne, există unul şi pentru tine! Iată câteva sfaturi pentru un shopping reuşit!

Identifică-ţitipul de siluetă

Atunci când îţi evaluezi propriul corp,încearcă să nu te limitezi singură. Poţi fi tip pară şi în acelaşi timp subţirică sau dimpotrivă,poţi fi ceva mai bine făcută,dar cu o musculatură pronunţată.

Ia în considerare şi hainele ce arată bine pe tine în mod normal. Îţi place să ai talia bine definită,porţi blugi strâmţi,alegi topuri mulate sau ceva mai lărguţe? Şi în funcţie de aceste detalii îţi poţi alege lenjeria!

Pune-ţi în valoare atuurile!

Când vrei să te simţi încrezătoare şi sexy,încearcă să te concentrezi pe acele părţi ale corpului tău pe care le iubeşti şi pe care „nu ţi-e teamă” să le etalezi. Fiecare femeie are micile ei nesiguranţe,dar asta nu înseamnă ca de acum încolo să te concentrezi numai pe acestea.

Caută modele de lenjerie cu detalii pe placul tău şi pe placul partenerului tău (este şi ăsta un aspect de care poţi ţine cont). Dacă lui îi place posteriorul tău,atunci fii sigură că aşa este! El nu vede detalii de genul celulitei sau a vergeturilor pe care tu le urăşti sincer.

Probează mai multe modele

Atunci când mergi în căutare de noi lenjerii,poartă o pereche de bikini,peste care să poţi proba şi alte modele,fără să fie nevoie să renunţi la chilotul tău,pentru că nici nu ar fi indicat,din motive de igienă.

Nu cumpăra produse online,cu atât mai puţin atunci când nu cunoşti brandul respectiv şi nu ai nici un reper în privinţa calităţii,modelelor şi a mărimilor.

Alegeseturi!

Când probezi lenjerie intimă,fii atentă şi la felul în care te simţi purtând piesele respective. Dantela şi paietele arată bine,nu neagă nimeni asta,însă pe piele,tind să provoace mâncărimi sau iritaţii.  

Pe măsură ce renunţi la fantezii „incomode”,o sa vezi că „ce rămâne în sită” este şi ceea ce ţi se potriveşte cu adevărat. De preferat ar fi să nu cumperi întotdeauna lenjerii intime strict bazate pe comoditate şi să te mai şi răsfeţi din când în când!

Astfel,alege un set clasic,din bumbac,şi unul ceva mai senzual,cu aplicaţii de dantelă sau alte detalii care arată bine. La orice vârstă te poţi simţi sexy,purtând o astfel de lenjerie!