Sfaturi pentru persoanele minione să pară mai înalte

1 67473 original jpg jpeg

Dacă eşti o persoană minionă atunci eşti în acelaşi club ca Isla Fisher, Scarlet Johansson şi Eva Longoria, dar acest lucru nu trebuie considerat o piedică. Chiar dacă aceste femei au perfecţionat cu stilul petite, nu este uşor să-ţi găseşti haine pe măsură.

Spre deosebire de fetele înalte care sunt norocoase,care pot purta blugi care nu au nevoie de scurtat sau pantaloni pe care să-i poarte pe jos,fetele minione trebuie să apeleze la un set de reguli atunci când vine vorba de formă şi mărime.Încercarea de a găsi mărimile potrivite la haine este un pic mai dificil. Acesta este unul din motivele pentru care unele persoane minione apelează la stilist personal şi la experţii în modă pentru a afla secretele de stil şi modă pe care trebuie să le stăpânească o femeie minionă.

Rochii,topuri şi pantaloni sunt recomandaţi pentru o persoană minionă

În ceea ce priveşte pantalonii,sunt recomandaţi blugii skinny,deoarece fac picioarele să pară mai lungi. Sunt recomandate alegerea lucrurilor simple,uzura liniei curate,fără prea multe accesorii,cum sunt volănelele,curelele,care în acelaşi timp te pot face să arăţi  mai scundă. Optează pentru un singur accesoriu la un moment dat.

Rochiile sunt potrivite pentru  persoanele cu un corp mic,dar trebuie aleasă o culoare simplă şi lungimea până la genunchi este cea recomandată,şi cea care te va face să pari mai înaltă.

Tipuri de ţesături potrivite atunci când eşti minionă

Un lucru bun este că poţi purta haine din orice ţesătură cu toate că nu este recomandat să purtăm hainele din mătase sau cele elastice. Te vor face să arăţi mai mică.

Lucruri care te ajută să pari mai înaltă atunci când eşti minionă

Tocurile sunt considerate comenzi rapide pentru persoanele care sunt minione. Dar nu este obligatoriu să le porţi zilnic,deoarece nu te îmbraci zi de zi cu haine potrivite pentru a fi purtate cu pantofi cu toc. Dacă eşti un fan al pantofilor,cei cu platformă sunt cei mai confortabili,deoarece presiunea este axată pe toată talpa piciorului.

Hainele cu tăieturi te vor ajuta pentru că accentuează ceea ce ai deja. Un blazer este potrivit la orice ţinută casual,dar şi la una office.

Accesorii care te pot ajuta face să arăţi mai înaltă

Este recomandată purtarea centurilor la bluzii skinny,decât purtarea curelelor. Acelea pot reduce ţinuta la jumătate ca mărime,şi te fac să pari mai mică decât eşti. Când este vorba de alegerea unei genţi de mână,alege ceva mic.

O eşarfă lungă poate da iluzia de lungime,dar asigură-te că nu o porţi în jurul gâtului,deoarece acest lucru va strica linia ţinutei. Trebuie purtată pe verticală.

Tendinţele vin şi pleacă,dar trebuie să profităm de fiecare stil pentru a ne forma o garderobă. Trebuie să avem o bluză pe gât,o pereche de pantofi culoarea piciorului şi un blazer,fără îndoială.

Dar la fel ca toată lumea trebuie să evităm unele lucruri atunci când suntem minione. Evitarea a prea multe accesorii vestimentare,unele peste altele,şi să fim atente atunci când decidem cu ce ne îmbrăcăm. Unele articole ne pot face să arătăm mai mici decât suntem.

Un alt sfat este ca toate femeile să îmbrăţişeze ideea că sunt minione şi să nu se simtă jenate prin ceea ce poartă,şi trebuie să păstreze o linie care trebuie să curgă din punct de vedere a ţinutei.Recente

Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg