Şi anul acesta se poartă dungile marinăreşti

1 54564 original jpg jpeg

Celebrul stil marinăresc, reprezentat în special de dungile alb-bleumarin, purtate în trecut doar de pescari şi marinari, aduce în prim-plan unele dintre cele mai apreciate imprimeuri ale sezonului estival. Asortate ca la carte, piesele de vestimentaţie cu linii verticale şi orizontale dau un aer relaxat ţinutei tale.

Dungile de matelot maschează imperfecţiunile

Deşi se poartă combinaţiile tot mai extravagante,este bine să alegi piesele de vestimentaţie cu dungi în funcţie de fizionomie şi de evenimentul la care vrei să te afişezi cu aceste haine. Indiferent de situaţie,trebuie să ţii cont de o regulă general valabilă:este indicat să combini o piesă cu dungi şi una „solidă“ (uni). 

Dungile pe vertical sunt renumite pentru că „simplifică“ şi alungesc vizual siluetele. Valorifică acest atu şi asortează-le cu pantaloni uşor conici,impecabil croiţi.  

Deşi la bază dungile marinăreşti sunt o combinaţie de bleumarin pe alb,asta nu trebuie să te limiteze atunci când pleci în căutarea hainelor. Orice alternare de nuanţe este bună,numai să ţii cont de pigmentul pielii şi de stilul personal.

Dungile pot adăuga volum siluetei tale,în caz de nevoie. Dacă bustul tău este unul micuţ,atunci o cămaşă sau o bluză cu dungi este soluţia. Iar pentru zona posteriorului,o fustă conică poate face minuni!

simeon stalpnicul png

Cum le asortezi cu celelalte haine

Vara,bluzele în dungi,purtate cu berete,transformă ţinuta într-un ansamblu de efect. Dacă,în schimb,alegi o fustă conică şi o centură discretă în talie,obţii garantat un aspect serios şi elegant,numai bun pentru birou.

Dacă optezi pentru o cămaşă cu dungi verticale,aceasta va arăta foarte bine alături de o pereche de pantaloni albi sau cu jeanşi mai închişi la culoare.

Pe de altă parte,dacă ai număr mare la sutien,ţine-te departe de dungile orizontale. Poartă variante pe diagonală sau pe verticală,dar asta dacă nu eşti foarte subţirică în siluetă. Evită topurile din materiale şi ţesături elastice!

simeon stalpnicul png


Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg