”Şi tu iubeşti să citeşti" - O nouă campanie de responsabilitate socială

1 70136 original jpg jpeg

În luna iulie se va desfăşura proiectul ”Şi tu iubeşti să citeşti”, în Sun Plaza, într-un spaţiu de lectură accesibil, gratuit tuturor, aflat la parter, lângă intrarea principală.

Oricine poate veni aici să citească din cărţile puse la dispoziţie,poate aduce cărţi şi poate lua altele la schimb. La finalul lunii,toate cărţile rămase vor fi donate unor centre din sectorul 4 care oferă adăpost temporar familiilor fără case.

În prezent,spaţiul de lectură beneficiază deja de 1500 de cărţi,atât pentru cei mici,cât şi pentru cei mari.

În weekend-uri,persoane publice,jurnalişti,bloggeri şi diferiţi vizitatori vor veni să citească pentru copii şi chiar pentru adulţi sau să discute despre cărţi cu cei prezenţi.

Astfel,în zilele de sâmbătă din luna iulie,de la ora 11.00 vor fi alături de copii şi părinţi:Răzvan Popescu şi Flick – pe 9 iulie,Dana Nălbaru – pe 16 iulie,Daniela Nane-pe 23 iulie,Marian Râlea – pe 30 iulie. Tot pe 30 iulie,dar de la 12.00,va citi copiilor Mihai Găinuşă.

Oricine vrea sa petreacă o oră în compania copiilor sau adulţilor iubitori de cărţi,citind sau povestind,se poate înscrie pentru lecturi publice cu un e-mail la:marketing@sun-plaza.ro.

Campania de responsabilitate socială ”Şi tu iubeşti să citeşti” încurajează lectura în familie. Şi pentru că dar din dar se face poveste,te invităm să donezi o carte bibliotecii gratuite din Sun Plaza,iar tu vei primi o alta în loc. La finalul campaniei,cărţile vor fi donate unor micuţi mai puţin norocoşi.Recente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg