Sistem nou de plată la metrou

1 48586 original jpg jpeg

Începând de miercuri, 15 iunie, la metroul bucureştean vei putea intra şi cu cartele cumpărate de la automate special amplasate în principalele staţii.

Aparatele pot fi folosite şi de către persoanele cu dizabilităţi.Pentru a oferi călătorilor o modalitate modernă şi rapidă de a cumpăra cartelă la metrou,Metrorex a achiziţionat un număr de 35 de automate de vândut cartele (AVC),care vor fi montate şi puse în funcţiune de la mijlocul lunii iunie în staţiile:

– Ştefan cel Mare,Obor,Piaţa Iancului,Piaţa Muncii,Dristor 1,Titan,Nicolae Grigorescu 1,Republica,Eroilor,Grozăveşti,Crângaşi (2 aparate),Basarab,Gara de Nord 1(Magistrala 1)

– Berceni,Apărătorii Patriei,Piaţa Sudului,Eroii Revoluţiei,Piaţa Unirii 1,Piaţa Unirii 2,Universitate,Piaţa Romană,Piaţa Victoriei 2,Aviatorilor,Aurel Vlaicu,Pipera (Magistrala 2)

– Anghel Saligny,1 Decembrie 1918,Lujerului,Gorjului,Păcii,Preciziei (Magistrala 3)

– 1 Mai,Pajura,Parc Bazilescu (Magistrala 4)

Potrivit unui comunicat de presă Metrorex,automatele de vândut cartel au fost dezvoltate astfel încât să poată fi folosite şi de persoanele cu dizabilităţi.

AVC-ul conţine un ecran de comandă (touch screen) fixat astfel încat să asigure o bună vizibilitate. Afişează un meniu uşor de folosit,în limbile română şi engleză. Plata se va putea face în monede şi bancnote româneşti indicate pe aparat sau cu card bancar tip Visa şi MasterCard.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg