Spectacol live de la Teatrul Naţional din Londra

1 49407 original jpg jpeg

Adaptare de Richard Bean după Carlo Goldoni, piesa „Slugă la doi stăpâni” poate fi văzută în direct de la Teatrul Naţional din Londra, la The Light Cinema Liberty Center.

Joi,15 septembrie,de la ora 21:00,te vei putea bucura timp de trei ore de comedia „Slugă la doi stăpâni”. Reprezentaţia este susţinută de actorii Teatrului Naţional din Londra şi transmisă în direct la The Light Cinema Liberty Center din Bucureşti (Şoseaua Progresului,nr. 151-171).

Sexul,mâncarea şi banii sunt teme exploatate la maximum în adaptarea britanică a lui Richard Bean după commedia dell’arte a lui Goldoni,iar umorul de cea mai bună calitate întregeşte faima acestei comedii.

Concediat din trupa sa de skiffle,Francis Henshall se angajează colector la Roscoe Crabbe. Dar Roscoe,în realitate,este de fapt Rachel,sora lui Roscoe. Aceasta se dă drept fratele ei mort,omorât chiar de prietenul ei,Stanley Stubbers.

Francis,un gurmand în adevăratul sens al cuvântului,întrezăreşte şansa unui bon de masă în plus şi-şi ia un al doilea job la un oarecare Stanely Stubbers,care se ascunde de poliţie,aşteptând să fie iar împreună cu Rachel. Pentru a nu ieşi totul la iveală,Francis trebuie să-şi ţină cei doi stăpâni cât mai departe unul de celălalt.

„Rachel:Tu chiar crezi,la modul cel mai serios,că noi bărbaţii luăm zi de zi mii de decizii tactice al căror efect cumulat este să reducem timpul de a ajunge între picioarele unei femei?

Francis:Nu pot vorbi în numele tău stăpâne,dar aceasta este o descriere fidelă a vieţii mele.”

Dacă vrei să mergi la această piesă de teatru,mai trebuie să ştii că un bilet de intrare costă 60 de lei. Biletele se pot achizitiona de la casele de bilete The Light Cinema Liberty Center. Parcarea este gratuită.

Pentru rezervări şi informaţii poţi telefona la 021/36.99.740 şi la 021/36.99.797 sau poţi lăsa un mesaj pe adresa info@lightcinemas.ro.Recente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg