Spectacol live de la Teatrul Naţional din Londra

1 49407 original jpg jpeg

Adaptare de Richard Bean după Carlo Goldoni, piesa „Slugă la doi stăpâni” poate fi văzută în direct de la Teatrul Naţional din Londra, la The Light Cinema Liberty Center.

Joi,15 septembrie,de la ora 21:00,te vei putea bucura timp de trei ore de comedia „Slugă la doi stăpâni”. Reprezentaţia este susţinută de actorii Teatrului Naţional din Londra şi transmisă în direct la The Light Cinema Liberty Center din Bucureşti (Şoseaua Progresului,nr. 151-171).

Sexul,mâncarea şi banii sunt teme exploatate la maximum în adaptarea britanică a lui Richard Bean după commedia dell’arte a lui Goldoni,iar umorul de cea mai bună calitate întregeşte faima acestei comedii.

Concediat din trupa sa de skiffle,Francis Henshall se angajează colector la Roscoe Crabbe. Dar Roscoe,în realitate,este de fapt Rachel,sora lui Roscoe. Aceasta se dă drept fratele ei mort,omorât chiar de prietenul ei,Stanley Stubbers.

Francis,un gurmand în adevăratul sens al cuvântului,întrezăreşte şansa unui bon de masă în plus şi-şi ia un al doilea job la un oarecare Stanely Stubbers,care se ascunde de poliţie,aşteptând să fie iar împreună cu Rachel. Pentru a nu ieşi totul la iveală,Francis trebuie să-şi ţină cei doi stăpâni cât mai departe unul de celălalt.

„Rachel:Tu chiar crezi,la modul cel mai serios,că noi bărbaţii luăm zi de zi mii de decizii tactice al căror efect cumulat este să reducem timpul de a ajunge între picioarele unei femei?

Francis:Nu pot vorbi în numele tău stăpâne,dar aceasta este o descriere fidelă a vieţii mele.”

Dacă vrei să mergi la această piesă de teatru,mai trebuie să ştii că un bilet de intrare costă 60 de lei. Biletele se pot achizitiona de la casele de bilete The Light Cinema Liberty Center. Parcarea este gratuită.

Pentru rezervări şi informaţii poţi telefona la 021/36.99.740 şi la 021/36.99.797 sau poţi lăsa un mesaj pe adresa info@lightcinemas.ro.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg