„Spinii dragostei“ - o nouă carte din colecţia „Cărţi pentru suflet”

1 55414 original jpg jpeg

Vinerea aceasta, 28 noiembrie, împreună cu numărul 48 al revistei „Click! pentru femei”, îţi oferim cartea „Spinii dragostei“ de Arlette Geneve, la preţul special de 9,5 lei.

Romanul are o poveste de dragoste captivantă care te va purta la curţile regale britanice şi spaniole,în vremuri în care cavalerii trebuiau să lupte pe viaţă şi pe moarte pentru a câştiga mâna şi iubirea domniţelor.

Aurora de Velasco y Duero,eroina cărţii este departe de a fi o tânără sfioasă. Crescută la curtea regală a Spaniei,ea află că tatăl ei pe care-l credea mort,trăieşte şi porneşte spre Anglia,într-o călătorie care-i va schimba pentru totdeauna destinul. Aici descoperă că,deşi,inima ei era dăruită lui Diego,un cavaler cu sânge fierbinte,ea era logodită încă de la naştere cu Justin,un nobil englez,care se îndrăgosteşte de ea la prima vedere.

Însă,din prima clipă în care-l vede Aurora nu simte decât antipatie pentru logodnicul ei,pe care-l vede ca o ameninţare care vine să-i umbrească fericirea cu Diego. Însă chiar alesul inimii ei,Diego,o dezamăgeşte renunţând să lupte pentru dragostea lor. Aurora decide să se răzbune şi acceptă să fie devină soţia lui Justin. Însă de la ură la dragoste nu este decât un pas,iar pasiunea care-i mistuie pe amândoi nu face decât să complice lucrurile. Va reuşi Aurora să-l uite pe Diego şi să-l iubească pe Justin?

Poţi afla citind cartea,care se distribuie vinerea aceasta,28 noiembrie,numai împreună cu revista „Click! pentru femei“.

00b4ae60d7974e536580f9ba2f0f6c18 jpg jpeg


Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg