Spune-mi pe unde ai fost ca să-ţi spun ce găteşti, la „Cireaşa de pe tort”!
„Spune-mi pe unde ai fost ca să-ţi spun ce găteşti!” este tema emisiunii „Cireaşa de pe tort”, pentru cele patru ediţii difuzate în perioada 5 – 8 martie, de la ora 19:30, la Prima TV.
Alexandru Papadopol,Dana Rogoz,Diana Dumitrescu şi Dorian Boguţă au încercat să-l impresioneze pe maestrul bucătar Horia Vîrlan cu preparate sofisticate,inspirate din locurile pe care le-au vizitat.
Primul care a intrat în bucătărie a fost Alexandru Papadopol,care a ales să gătească un meniu vienez. Supă cu crutoane,tafelspitz şi orez cu ciocolată şi dulceaţă de dovleac cu migdale au fost preparatele cu care şi-a încântat oaspeţii. Cât de priceput s-a dovedit a fi în bucătărie,vedeţi la „Cireaşa de pe tort” joi,5 martie,la de la 19:30,la Prima TV.
Supa tom yum de inspiraţie asiatică,preparată din fructe de mare,lapte de cocos şi sos tom yum,a fost alegerea Danei Rogoz. Puiul asiatic cu orez şi sushi-ul cu fructe exotice şi unt de arahide au completat meniul asiatic cu care Dana şi-a încântat oaspeţii. Frumoasa blondă şi-a surprins musafirii şi cu poveşti haioase din călătoriile sale şi le-a mărturisit că în Asia a mâncat gândaci,carne de cangur şi de crocodil. De asemenea,la finalul cinei,ea le-a făcut invitaţilor şi o surpriză. Despre ce este vorba,vedeţi la „Cireaşa de pe tort” vineri,6 martie,la Prima TV.
Sâmbătă,7 martie,Papi,Dana şi Dorian se reunesc la cina Dianei Dumitrescu,care le-a pregătit un meniu grecesc. A servit doradă în sare şi salată grecească,brânză feta la cuptor cu legume,tzatzichi şi iaurt cu nucă şi miere. Invitaţii s-au simţit excelent la cina Dianei,au jucat jocul “Ghici cine sunt” şi s-au distrat pe cinste.
Dorian Boguţă a locuit 4 ani în Georgia,aşa că meniul pregătit de el a fost unul inspirat din bucătăria acestei ţări. Sativi,badrigiani şi ciurchella au fost preparatele cu care Dorian şi-a surprins invitaţii la cină. De asemenea,multe din ingrediente folosite au fost comandate din Georgia,inclusiv băuturile şi apa minerală. Ce conţine fiecare preparat gătit de Dorian,aflaţi duminică,8 martie,la „Cireaşa de pe tort”.
Dacă vreţi să vedeţi ce părere a avut maestrul Horia Vîrlan despre meniurile celor patru vedete,nu rataţi „Cireaşa de pe tort”,de joi până duminică (5-8 martie),de la ora 19:30,la Prima TV.