Ştefan Bănică Jr. va concerta la „Christmas in July“

simeon stalpnicul png

Dacă te-ai obişnuit să mergi la concertele lui Ştefan Bănică Jr. iarna, iată că s-a ivit ocazia să-l asculţi pe 31 iulie, în cadrul campaniei „Christmas in July“, în AFI Palace Cotroceni.

Cu această ocazie,vizitatorii centrului comercial vor fi aşteptaţi cu o serie de surprize şi evenimente tematice şi se vor bucura de oferte şi preţuri speciale în majoritatea magazinelor.

„Aşa cum ştim cu toţii,Crăciunul reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. De aceea,ne-am gândit să recreăm această atmosferă şi în sezonul cald,sperând să devină o tradiţie. Am pornit de la ideea că nu doar în luna decembrie ne putem bucura de cadouri şi de întâlnirile cu cei dragi. Ne-am propus să îl aducem pe Moş Crăciun în mijlocul verii şi să le oferim clienţilor noştri un motiv în plus de a se bucura de timpul petrecut în mall-urile AFI Palace. Considerăm că fiecare zi trebuie să fie un motiv de sărbătoare!“,declară Aura Dinu,Director de Marketing,AFI Palace Malls Division.

Până la începutul lunii august,clienţii vor putea asista la o serie de petreceri tematice,atât la terasele din afara mall-ului,cât şi în interiorul centrului comercial,şi vor putea alege din sutele de oferte disponibile.

Cei mici vor fi invitaţi la resedinţa de vară a lui Moş Crăciun de lângă patinoar,unde vor învăţa să gătească şi să decoreze turtă dulce alături de Electrolux şi vor participa la o serie de ateliere creative.

De asemenea,cumpărăturile de minimum 200 Ron în perioada 18 iulie-1 august vor fi răsplătite cu premii surpriză,iar cele mai frumoase seri de iulie vor fi sărbătorite la terasele din mall,unde clienţii vor putea participa la petreceri de Crăciun exotice,din Hawaii până în Cuba.

Citeşte şi:

Sărbătoreşte Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene

Schimbă lumea! Intră în UTOPIA!