Ştefan Bănică Jr. va concerta la „Christmas in July“

simeon stalpnicul png

Dacă te-ai obişnuit să mergi la concertele lui Ştefan Bănică Jr. iarna, iată că s-a ivit ocazia să-l asculţi pe 31 iulie, în cadrul campaniei „Christmas in July“, în AFI Palace Cotroceni.

Cu această ocazie,vizitatorii centrului comercial vor fi aşteptaţi cu o serie de surprize şi evenimente tematice şi se vor bucura de oferte şi preţuri speciale în majoritatea magazinelor.

„Aşa cum ştim cu toţii,Crăciunul reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. De aceea,ne-am gândit să recreăm această atmosferă şi în sezonul cald,sperând să devină o tradiţie. Am pornit de la ideea că nu doar în luna decembrie ne putem bucura de cadouri şi de întâlnirile cu cei dragi. Ne-am propus să îl aducem pe Moş Crăciun în mijlocul verii şi să le oferim clienţilor noştri un motiv în plus de a se bucura de timpul petrecut în mall-urile AFI Palace. Considerăm că fiecare zi trebuie să fie un motiv de sărbătoare!“,declară Aura Dinu,Director de Marketing,AFI Palace Malls Division.

Până la începutul lunii august,clienţii vor putea asista la o serie de petreceri tematice,atât la terasele din afara mall-ului,cât şi în interiorul centrului comercial,şi vor putea alege din sutele de oferte disponibile.

Cei mici vor fi invitaţi la resedinţa de vară a lui Moş Crăciun de lângă patinoar,unde vor învăţa să gătească şi să decoreze turtă dulce alături de Electrolux şi vor participa la o serie de ateliere creative.

De asemenea,cumpărăturile de minimum 200 Ron în perioada 18 iulie-1 august vor fi răsplătite cu premii surpriză,iar cele mai frumoase seri de iulie vor fi sărbătorite la terasele din mall,unde clienţii vor putea participa la petreceri de Crăciun exotice,din Hawaii până în Cuba.

Citeşte şi:

Sărbătoreşte Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene

Schimbă lumea! Intră în UTOPIA!Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg