Ştii să alegi pantofii potriviţi în funcţie de pantaloni?

1 67650 original jpg jpeg

Pantalonii reprezintă una dintre cele mai îndrăgite şi purtate piese vestimentare, atât de femei, cât şi de bărbaţi fiind practici, comozi şi uşor de asortat cu aproape orice. Dacă ştii ce pantofi să le alături, poţi obţine rezultate remarcabile.

Urmează sfaturile de mai jos şi vei fi o apariţie oriunde te-ai afla!

Pantalonii officesunt asociaţi de obicei pantofilor cu talpă joasă,dar obţii un rezultat mult mai spectaculos dacă alegi o pereche cu toc înalt. Nu numai că îţi va da un aer elegant şi va duce ţinuta de lucru la un alt nivel,dar o astfel de combinaţie creează şi iluzia unor picioare foarte lungi!

Cei din piele,purtaţi altădată doar de rockeri,sunt acum un în tendinţe. Poartă-i cu botine sau ghete dintr-un material asemănător dacă îţi doreşti să obţii un look simplu şi relaxat. Dacă vrei să compui o ţinută mai sofisticată,alege pantofii stiletto,care te vor transforma într-o apariţie memorabilă.              

Blugii skinny,care se mulează pe picior,sunt probabil cele mai populare piese vestimentare. Se potrivesc cu aproape orice încălţăminte,dar pantofii cu toc şi vârf ascuţit îţi alungesc silueta şi îţi dau un aer feminin. O opţiune inspirată sunt şi botinele cu toc,care trec cu câţiva centimetri de gleznă.   

Pantalonii largi şi cei evazaţiau avantajul indiscutabil de a se potrivi oricărei ţinute,aşa că îi poţi purta pe stradă,la birou,dar şi la petreceri,în combinaţie cu un top sexy şi o pereche de sandale. Dacă eşti adepta stilului retro-boem,asociază-i cu o pereche de pantofi cu toc gros,iar dacă preferi stilul casual,încearcă o pereche de pantofi sport!

Alege-ţi pantofii preferaţi din magazinele Deichmann.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg