„Suflete pereche”- o nouă carte din colecţia „Cărţi pentru suflet”

1 55348 original jpg jpeg

Vinerea aceasta, 22 noiembrie, împreună cu numărul 47 al revistei „Click! pentru femei”, îţi oferim cartea „Suflete pereche“ scrisă de Mary Balogh, la preţul special de 9,5 lei.

Se spune că undeva în lume jumătatea ta te caută,iar atunci când o vei găsi vei fi cu adevărat împlinită. Romanul „Suflete pereche“ prezintă o tulburătoare poveste de dragoste între două suflete singure,unul care a continuat să spere că va avea parte de un dram de fericire,iar altul care nu mai credea că mai poate iubit.

Anne Jewell este o tânără care îşi vede toate visele năruite atunci când tatăl ei are dificultăţi financiare şi ea este nevoită să se angajeze drept guvernantă. Aici unul dintre patronii ei o violează,iar atunci când îşi dă seama că urmează să aibă un copil cu un alt bărbat,logodnicul ei decide să o părăsească şi alege în schimb să se căsătorească cu sora ei. Nedorind să aibă în familie o mamă necăsătorită,tatăl ei o abandonează.

Singură şi cu un copil mic de crescut,Anne reuşeşte să se angajeze drept profesoară la o şcoală de fete. Şi totuşi,chiar familia care i-a făcut atât de mult rău poate fi cea care să-i dăruiască fericirea pe care o merită. Invitată la o petrecere,ea îl întâlneşte pe Sydnam,un bărbat misterios cu care soarta a fost nemiloasă. Fost prizonier de război,el a avut de îndurat atât torturi fizice,cât şi psihice,iar acum dragostea i se pare un vis de neatins. Fiorul iubirii înfloreşte în inimile lor,dar oare va fi de ajuns pentru a-şi acorda o şansă la fericire?

Poţi afla citind cartea,care se distribuie vinerea aceasta,22 noiembrie,numai împreună cu revista „Click! pentru femei“.

03d062ef51a4e5e850bacf10765bb225 jpg jpeg


Recente

Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg