Super-concert de 8 Martie în Capitală!

simeon stalpnicul png

În această primăvară, AFI Palace Cotroceni a pregătit surprize inedite şi momente de răsfăţ pentru toate doamnele şi domnişoarele care trec pragul centrului comercial.

Cu ocazia zilei de 8 martie,AFI Palace Cotroceni,împreună cu  PRO FM,vor organiza un concert inedit susţinut de unii dintre cei mai cunoscuţi artişti ai momentului.

Ajuns deja la cea de-a patra ediţie,concertul Pro FM Super Girl este organizat în fiecare an drept o dovadă de apreciere pentru toate clientele AFI Palace Cotroceni.

Anul acesta vor urca pe scenă Raluka,Deepcentral,Lariss,Vunk şi Andreea Bănică şi îi vor încânta pe cei prezenţi cu piesele lor favorite.

De asemenea,pentru a celebra primăvară,AFI Palace Cotroceni s-a transformat în locul potrivit pentru a găsi cele mai inspirate cadouri pentru 8 martie,trecătorii fiind întâmpinaţi cu un târg inedit de Mărţişor. Pentru iubitoarele de modă,AFI Palace Cotroceni a pregătit un concurs inspirat de venirea primăverii. Astfel,fanele paginii de Facebook AFI Palace Cotroceni îşi pot alege baba norocoasă,alegând şi câştigând una dintre cele 9 ţinute fashion ale Babei Dochia oferite de brandul Nissa. 

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.rosau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg